Πιάνιτς: «Έχουμε αρκετή ποιότητα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Πιάνιτς: «Έχουμε αρκετή ποιότητα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Πιάνιτς: «Έχουμε αρκετή ποιότητα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

bet365

Για την σημασία της αναμέτρησης με την Ελλάδα μίλησε ο Βόσνιος διεθνής μέσος Μίραλεμ Πιάνιτς εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο άσος της Γιουβέντους στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας του, εκτιμώντας πως η Βοσνία είναι σε θέση να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο κυριακάτικο ματς στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018.

«Η ομάδα μας προετοιμάστηκε καλά και η ψυχολογία μας είναι καλή. Έχουμε άλλες δύο μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε για ένα πολύ σημαντικό ματς. Όπως είπε ο προπονητής μας, αυτό που προέχει είναι να μη χάσουμε. Πιστεύω πως έχουμε αρκετή ποιότητα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για τα νίκη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αγγλία – Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Ελλάδα είναι ο βασικός μας ανταγωνιστής στον όμιλο και ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, αλλά και ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να παίξουμε με υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πιάνιτς.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα