Αστεία δικαιολογία από οπαδό της Τσέλσι για ναζιστικό χαιρετισμό

Κώστας Ζάλιαρης
Αστεία δικαιολογία από οπαδό της Τσέλσι για ναζιστικό χαιρετισμό

bet365

Ναι μεν αποδέχθηκε την κατηγορία που του απαγγέλθηκε, ωστόσο, ένας οπαδός της Τσέλσι που εθεάθη να χαιρετάει ναζιστικά προς τους φίλους της Τότεναμ, είχε αστεία... δικαιολογία για την κίνησή του.

Ο 21χρονος, Φαμπιέν Ρίτσαρντσον, μέσω του δικτύου με τις κάμερες που υπάρχουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εντοπίστηκε να χαιρετάει ναζιστικά προς τους οπαδούς της Τότεναμ, στο παιχνίδι του περασμένου Μαΐου που έκρινε τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, επισημοποιώντας το happy end στο παραμύθι της Λέστερ.

Ο νεαρός οπαδός των «μπλε», λοιπόν, τιμωρήθηκε με τριετή απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 365 λιρών για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς, με τον ίδιο, να τονίζει στο δικαστήριο πως... δεν καταλάβαινε την ερμηνεία της κίνησής του και απλά προσπαθούσε να χαιρετήσει κάποιους φίλους του.

«Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά μάλλον ηλίθιος...» ανέφερε ο ίδιος, που «πιάστηκε» από φωτογραφία την οποία αντίκρισε μέλος του αντι-ρατσιστικού οργανισμού Kick it out για να πάρει η υπόθεση τη νομική οδό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα