Η FIFA κατηγορεί Άγγλους και Σκωτσέζους για παραποίηση γεγονότων!

Κώστας Ζάλιαρης
Η FIFA κατηγορεί Άγγλους και Σκωτσέζους για παραποίηση γεγονότων!

bet365

Μια εντελώς διαφορετική διάσταση δίνει η FIFA στο όλο, μεγάλο ζήτημα με την τιμή στη μνήμη των πεσόντων από τις Αγγλία και Σκωτία, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να... τα γυρίζει και να ρίχνει στην ανεξάρτητη επιτροπή ηθικής!

Οι «γείτονες» στο Νησί ετοιμάζονται να τιμήσουν τη μνήμη όσων «έπεσαν» στη μάχη για την πατρίδα τους, στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, στο πλαίσιο της Armistice Day, κάτι που όμως βάσει των κανονισμών δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε γίνει γνωστό πως η FIFA δεν είχε δώσει έγκριση στο αίτημα των ομάδων – κυρίως της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας – για να υπάρξει το σήμα της παπαρούνας είτε στη φανέλα, είτε σε μαύρο, ειδικά διαμορφωμένο περιβραχιόνιο.

Παρ' όλα αυτά, Αγγλία και Σκωτία τοποθετήθηκαν επίσημα και τόνισαν πως θέλουν να τιμήσουν τους προγόνους τους και πως κόντρα στον όποιο κανονισμό, δεν θα υπακούσουν και θα κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό ως έθνος.

Τώρα, λίγες ώρες πριν από την αποψινή, ιδιαίτερη αναμέτρηση στο «Γουέμπλεϊ», έρχεται η FIFA να τονίσει πως δεν είναι δικό της θέμα και πως δεν είναι ότι εκείνη δεν επιτρέπει τέτοιου είδους κινήσεις που χαρακτηρίζονται «πολιτικές πράξεις», αλλά όλα είναι αποτέλεσμα κανονισμού που έχει θεσπιστεί από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Ηθικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, η FIFA φαίνεται να τονίζει πως όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες αποτελούν απλά παραποίηση γεγονότων από τις ομοσπονδίες των Αγγλίας και Σκωτίας!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα