Ενας πρόεδρος φεύγει και δύο έρχονται

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ενας πρόεδρος φεύγει και δύο έρχονται

bet365

Ο Inspector Gazzet έχει ζουμερό παρασκήνιο από την Σούπερ Λίγκα, σας εξηγεί τι παίζει με τον Λάμπρου και σας μαθαίνει τον όρκο... πρωταθλήματος που έδωσαν παίκτες ομάδας βόλεϊ.

Τι ωραία που είναι στην Αγγλία... Αλλος αέρας. Βρετανικός. Με την στυλάτη ομπρέλα μου περπατάω στους δρόμους και ρυθμίζω τα κονέ μου. Ανυπομονώ για το Αγγλία-Σκωτία. Οχι για την μπάλα που θα δω. Αλλωστε λίγο με νοιάζει. Να το ξέρετε αυτό. Οι περισσότεροι μάνατζερ δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Εχουν τα λαγωνικά τους, τους φέρνουν τα ταλέντα και αυτοί έχουν γίνει καλοί πωλητές. Στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού οι καλοί agents. Θα σας τα γράψω σε άλλο κείμενο.

Τώρα όμως καλά μου Gazzettόπαιδα θέλω να δω πόσο καλοί, πόσο ψαγμένοι και πόσο Σούπερ Λίγκα ξέρετε. Εμαθα από πάρα πολύ καλή πηγή ότι πρόεδρος ιστορικής ομάδας της Σούπερ Λίγκας θα την κάνει. Βράδυ πιθανότατα για να μην τον πάρουν και χαμπάρι. Οχι. Δεν είναι ο Παπαθανασάκης του Ηρακλή. Εδώ θα διαβάζετε εξελίξεις πριν καν γίνουν.

Ο συγκεκριμένος πρόεδρος λοιπόν σκέφτεται να φύγει. Για την ακρίβεια έχει ενημερώσει συγκεκριμένα άτομα (αυτά μου τα είπαν όλα) ότι έχει ήδη προτάσεις! «Οι εξελίξεις θα έχουν τρέξει μέχρι τον Μάιο», μου είπε ο... ρουφιάνος και συνέχισε. «Να ξέρεις. Εκπληξη δεν είναι που θα φύγει αυτός. Εκπληξη θα είναι αυτός που θα έρθει».

«Ξέρασε τα όλα βρωμερέ, Χλαπάτσα». Δεν άντεξα. Εάν βλέπατε με τι χαρά ρουφιάνευε τον πρόεδρο έτσι θα του μιλούσατε κι εσείς.

«Είναι δύο υπερτέλειε Inspector. Ο ένας νυν πρόεδρος ΠΑΕ και ένας πρώην πρόεδρος ΠΑΕ. Ενδιαφέρονται πολύ και όταν σκάσουν τα ονόματα θα προκαλέσουν έκπληξη». Του έδωσα μια ρουφιανιά καλή για την ομάδα και έφυγε τρέχοντας.

Τα ονόματα τα έχω αλλά δε θα τα γράψω ακόμα. Φοβάμαι τις... μηνύσεις που θα φάει το gazzetta.gr γιατί εμένα και να θέλει δεν μπορεί να με βρει. Ομως εδώ είμαστε θα τα μάθετε όλα.

ΤΟ ΚΟΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ
Διάβασα στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον Λάζαρο Λάμπρου. Οχι μόνο έχει βάση αγαπητά μου Gazzettόπαιδα αλλά οι άνθρωποι στην Πλατεία είναι ξύπνιοι και μερακλήδες. Τι έκαναν; Είδαν ότι μάνατζερ του είναι ο Λάμπρος ο Χούτος. Για ν' ανοίξουν παρτίδες μαζί του απευθύνθηκαν σ' έναν δηλωμένο Πανιώνιο που έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί του.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Τώρα θα γίνει η δουλειά; Μη με ρωτάτε. Ακόμα τουλάχιστον. Οτι και να γίνει πάντως θα είναι για το καλοκαίρι. Και για την ΑΕΚ κάπου διάβασα και γενικά θα έχει πέραση ο μικρός. Θα την παρακολουθώ την περίπτωσή του. Μεταγραφή είναι αυτή....

ΟΡΚΟΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ
Εδώ θα τα διαβάζετε ΟΛΑ. Κυρίως ποδόσφαιρο όμως οι μάνατζερ κάνουν παιχνίδι παντού. Μπάσκετ, βόλεϊ. Παντού. Και τι μου είπαν για το βόλεϊ; Σας το λέω πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο Γκουλινέλι όπως ξέρετε είναι παρελθόν. Ο Ιταλός έφυγε πριν κανά μήνα.

Για την ακρίβεια τον... έφυγαν. Ηρθε στην θέση του ο Σλόμπονταν Μπόσκαν. Αλλά λίγη σημασία έχει ο αντικαταστάτης. Σημασία έχουν οι παίκτες που πήγαν στην διοίκηση της ομάδας και το είπαν ξεκάθαρα. «Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε και εμείς θα σας φέρουμε το πρωτάθλημα». Τόσο πολύ είχε χάσει τ' αποδυτήρια ο Ιταλός. Και όχι μόνο τ' αποδυτήρια. Μέχρι και με τον έφορο τα έβαλε γιατί κοίταγε μέχρι και τα ψωμάκια στα γεύματα! Στο 2016 είμαστε. Οχι στο 1944!

Τέλος πάντων. Οι παίκτες έδωσαν όρκο... πρωταθλήματος στην διοίκηση. Και αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον το πρώτο ντέρμπι το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet