Ενας πρόεδρος φεύγει και δύο έρχονται

Ενας πρόεδρος φεύγει και δύο έρχονται

Ο Inspector Gazzet έχει ζουμερό παρασκήνιο από την Σούπερ Λίγκα, σας εξηγεί τι παίζει με τον Λάμπρου και σας μαθαίνει τον όρκο... πρωταθλήματος που έδωσαν παίκτες ομάδας βόλεϊ.

Ενας πρόεδρος φεύγει και δύο έρχονται

Τι ωραία που είναι στην Αγγλία... Αλλος αέρας. Βρετανικός. Με την στυλάτη ομπρέλα μου περπατάω στους δρόμους και ρυθμίζω τα κονέ μου. Ανυπομονώ για το Αγγλία-Σκωτία. Οχι για την μπάλα που θα δω. Αλλωστε λίγο με νοιάζει. Να το ξέρετε αυτό. Οι περισσότεροι μάνατζερ δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Εχουν τα λαγωνικά τους, τους φέρνουν τα ταλέντα και αυτοί έχουν γίνει καλοί πωλητές. Στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού οι καλοί agents. Θα σας τα γράψω σε άλλο κείμενο.

Τώρα όμως καλά μου Gazzettόπαιδα θέλω να δω πόσο καλοί, πόσο ψαγμένοι και πόσο Σούπερ Λίγκα ξέρετε. Εμαθα από πάρα πολύ καλή πηγή ότι πρόεδρος ιστορικής ομάδας της Σούπερ Λίγκας θα την κάνει. Βράδυ πιθανότατα για να μην τον πάρουν και χαμπάρι. Οχι. Δεν είναι ο Παπαθανασάκης του Ηρακλή. Εδώ θα διαβάζετε εξελίξεις πριν καν γίνουν.

Ο συγκεκριμένος πρόεδρος λοιπόν σκέφτεται να φύγει. Για την ακρίβεια έχει ενημερώσει συγκεκριμένα άτομα (αυτά μου τα είπαν όλα) ότι έχει ήδη προτάσεις! «Οι εξελίξεις θα έχουν τρέξει μέχρι τον Μάιο», μου είπε ο... ρουφιάνος και συνέχισε. «Να ξέρεις. Εκπληξη δεν είναι που θα φύγει αυτός. Εκπληξη θα είναι αυτός που θα έρθει».

Best of internet