Ας ρωτήσει τον Χιου Ντάλας ο Κουτσοκούμνης…

Ας ρωτήσει τον Χιου Ντάλας ο Κουτσοκούμνης…

bet365

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η βρωμερή κατάσταση που επικρατεί σε αυτό εδώ και χρόνια, δεν απασχολεί πλέον τρεις παράγοντες και πέντε δημοσιογράφους. Γράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Εκεί που δεκάδες φωνές προσπαθούσαν να πείσουν ότι όλα ήταν καθαρά και καλώς καμωμένα, εκεί που ακούγαμε και διαβάζαμε για… «αδύναμους που προσπαθούν να καλύψουν τις αδυναμίες τους», φθάσαμε στο σημείο με το ελληνικό ποδόσφαιρο να ασχολούνται πλέον:

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός με την κυβέρνησή του και πέρα από όλες τις άλλες αρχές και υπηρεσίες, με το ποδόσφαιρό μας ασχολείται πλέον και η αντιτρομοκρατική! (Για τα χάλια μας βεβαίως «μιλάει» και όλη η Ευρώπη, που μαθαίνει τι γίνεται εδώ…).

Επιτέλους!!

Αυτό είναι το σχόλιο! Επιτέλους οι ανώτερες ποδοσφαιρικές αρχές παραδέχθηκαν ότι εδώ στην Ελλάδα παραβιάζεται κάθε δίκαιο, κατάλαβαν μετά από χρόνια ότι στο ποδόσφαιρο που παίζεται εδώ, κυριαρχούν οι εγκληματίες, που επιβάλουν με διάφορες μεθόδους τις επιθυμίες τους…

«Επιτέλους…» και από πλευράς αρχών, επεμβαίνει η αντιτρομοκρατική, μήπως και… βρεθούν ένα-δύο στοιχεία για τους μαφιόζους, που τόσα χρόνια δρουν ανεξέλεγκτοι.

Ποιοι όμως ήταν στην ΕΠΟ και σε συγκεκριμένες ομάδες, αλλά και ΜΜΕ που εδώ και χρόνια προσπαθούσαν να πείσουν για το ότι… «όλα κυλάνε ομαλά»; Αυτοί δεν πρέπει τώρα να απολογηθούν (επίσημα και ανεπίσημα) και να μας πουν τη γνώμη τους για το…. πώς και γιατί έκαναν τόσο μεγάλο λάθος, βλέποντάς τα όλα καλά και ωραία…

Τέλος πάντων δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα για την κατάσταση που επικρατεί…

Έχουν κουράσει τα συμπεράσματα και τα ευχολόγια….

Από εδώ και πέρα μόνο ουσία! Όχι άλλα σχόλια, όχι άλλες κρίσεις και ανούσιες ανακοινώσεις που… απλά καταδικάζουν όλες τις βρωμερές ενέργειες.

Ουσία… Λύσεις… Προτάσεις…

Μετά από όλα αυτά προφανώς και πρέπει να αντιμετωπίζουμε καλόπιστα τις προτάσεις που κάνουν οι άνθρωποι που τώρα ασχολούνται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι κ.κ. Κουτσοκούμνης και Βασιλειάδης.

Προσπάθεια κάνουν και ήδη καταλαβαίνουν ποιοι είναι απέναντι και επιθυμούν να διατηρήσουν την κατάσταση ως έχει… (Ο Κύπριος ειδικά έχει ήδη αρχίσει να δέχεται «επιθέσεις» και θα δεχθεί και άλλες! Να δείτε που σε λίγο όσο αυτός θα προσπαθεί να βγάλει άκρη, τόσο και πιο πολλά θα μαθαίνουμε για τον πρότερο βίο του, για την περιουσία του, για κινήσεις του παρελθόντος και πολλά άλλα…).

Μπροστά στο αδιέξοδο που βρισκόμαστε λοιπόν αναφορικά με τη διαιτησία (από τη στιγμή που οι εγκληματίες δεν ήθελαν τον Μπίκα) προφανώς και είναι μία ιδέα να έρθει ξένος αρχιδιαιτητής, να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Πολύ ωραία…

Ας πούνε όμως στον Κύπριο παράγοντα και τι έγινε πριν δύο χρόνια με τον Χιου Ντάλλας! Ποιοι (και πάλι) τον «κυνήγησαν», ποιοι τον στοχοποίησαν και πώς ακριβώς τον «έφαγαν»...

Και γι’ αυτά υπάρχουν στοιχεία… Να τα θυμηθούμε; Να εμφανίσουμε και φωτογραφίες;

Ας πάρει ένα τηλέφωνο ο Κουτσοκούμνης τον Ντάλλας… Ναι σε αυτόν που έφεραν πριν δύο χρόνια και του έβαλαν συνεργάτες… ποιους; Γκρούτση και Σωμαρακάκη! (Τι σύμπτωση…)

Ναι τον Ντάλας που… δεν μπορεί, θα θυμηθεί μετά το Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-0, ότι δέχθηκε και επισκέψεις στην ΕΠΟ!! Τότε που απομακρύνθηκαν οι συνεργάτες του Ντάλας, για να αναλάβει την ΚΕΔ… ποιος; Ο Γκιρτζίκης! (Με αναπληρωτή τον Ζωγράφο, που επίσης ξυλοκοπήθηκε).

Θα θυμηθεί και τα άλλα ο Ντάλας… Τότε που το Νοέμβριο μετά το εξοργιστικό Αστέρας-Ολυμπιακός με Σπάθα, είπε για τη χειρότερη διαιτησία που είδε στη ζωή του, αποφάσισε να κάνει τεστ, προανήγγειλε αλλαγές στους πίνακες ( ακριβώς όπως τώρα έκανε ο Μπίκας…) και λίγες μέρες μετά ξαφνικά… οδηγήθηκε σε παραίτηση… (Ούτε αυτός δηλαδή πρόλαβε να αλλάξει τους πίνακες που φυλάσσονται και προστατεύονται σαν να είναι θησαυρός).

Ας τον καλέσει τον Σκοτσέζο ο Κουτσοκούμνης και… θα καταλάβει! Θα ξαναεμπεδώσει με ποιους έχει να κάνει… Θα του τα πει και εκείνος…

Εκεί να δεις κάτι συμπτώσεις (με πρόσωπα-καταστάσεις, ΜΜΕ και ομάδες) σε σχέση με ότι τώρα έγινε και με τον Μπίκα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.