Ας ρωτήσει τον Χιου Ντάλας ο Κουτσοκούμνης…

Ας ρωτήσει τον Χιου Ντάλας ο Κουτσοκούμνης…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η βρωμερή κατάσταση που επικρατεί σε αυτό εδώ και χρόνια, δεν απασχολεί πλέον τρεις παράγοντες και πέντε δημοσιογράφους. Γράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.  

Ας ρωτήσει τον Χιου Ντάλας ο Κουτσοκούμνης…

Εκεί που δεκάδες φωνές προσπαθούσαν να πείσουν ότι όλα ήταν καθαρά και καλώς καμωμένα, εκεί που ακούγαμε και διαβάζαμε για… «αδύναμους που προσπαθούν να καλύψουν τις αδυναμίες τους», φθάσαμε στο σημείο με το ελληνικό ποδόσφαιρο να ασχολούνται πλέον:
 
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός με την κυβέρνησή του και πέρα από όλες τις άλλες αρχές και υπηρεσίες, με το ποδόσφαιρό μας ασχολείται πλέον και η αντιτρομοκρατική! (Για τα χάλια μας βεβαίως «μιλάει» και όλη η Ευρώπη, που μαθαίνει τι γίνεται εδώ…).
 
Επιτέλους!!
 
Αυτό είναι το σχόλιο! Επιτέλους οι ανώτερες ποδοσφαιρικές αρχές παραδέχθηκαν ότι εδώ στην Ελλάδα παραβιάζεται κάθε δίκαιο, κατάλαβαν μετά από χρόνια ότι στο ποδόσφαιρο που παίζεται εδώ, κυριαρχούν οι εγκληματίες, που επιβάλουν με διάφορες μεθόδους τις επιθυμίες τους… 
 
«Επιτέλους…» και από πλευράς αρχών, επεμβαίνει η αντιτρομοκρατική, μήπως και… βρεθούν ένα-δύο στοιχεία για τους μαφιόζους, που τόσα χρόνια δρουν ανεξέλεγκτοι.
 
Ποιοι όμως ήταν στην ΕΠΟ και σε συγκεκριμένες ομάδες, αλλά και ΜΜΕ που εδώ και χρόνια προσπαθούσαν να πείσουν για το ότι… «όλα κυλάνε ομαλά»; Αυτοί δεν πρέπει τώρα να απολογηθούν (επίσημα και ανεπίσημα) και να μας πουν τη γνώμη τους για το…. πώς και γιατί έκαναν τόσο μεγάλο λάθος, βλέποντάς τα όλα καλά και ωραία…
 
Τέλος πάντων δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα για την κατάσταση που επικρατεί…
 
Έχουν κουράσει τα συμπεράσματα και τα ευχολόγια….
 
Από εδώ και πέρα μόνο ουσία! Όχι άλλα σχόλια, όχι άλλες κρίσεις και ανούσιες ανακοινώσεις που… απλά καταδικάζουν όλες τις βρωμερές ενέργειες.
 
Ουσία… Λύσεις… Προτάσεις…
 
Μετά από όλα αυτά προφανώς και πρέπει να αντιμετωπίζουμε καλόπιστα τις προτάσεις που κάνουν οι άνθρωποι που τώρα ασχολούνται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι κ.κ. Κουτσοκούμνης και Βασιλειάδης.
 
Προσπάθεια κάνουν και ήδη καταλαβαίνουν ποιοι είναι απέναντι και επιθυμούν να διατηρήσουν την κατάσταση ως έχει… (Ο Κύπριος ειδικά έχει ήδη αρχίσει να δέχεται «επιθέσεις» και θα δεχθεί και άλλες! Να δείτε που σε λίγο όσο αυτός θα προσπαθεί να βγάλει άκρη, τόσο και πιο πολλά θα μαθαίνουμε για τον πρότερο βίο του, για την περιουσία του, για κινήσεις του παρελθόντος και πολλά άλλα…).
 
Μπροστά στο αδιέξοδο που βρισκόμαστε λοιπόν αναφορικά με τη διαιτησία (από τη στιγμή που οι εγκληματίες δεν ήθελαν τον Μπίκα) προφανώς και είναι μία ιδέα να έρθει ξένος αρχιδιαιτητής, να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Πολύ ωραία…
 
Ας πούνε όμως στον Κύπριο παράγοντα και τι έγινε πριν δύο χρόνια με τον Χιου Ντάλλας! Ποιοι (και πάλι) τον «κυνήγησαν», ποιοι τον στοχοποίησαν και πώς ακριβώς τον «έφαγαν»...
 
Και γι’ αυτά υπάρχουν στοιχεία… Να τα θυμηθούμε; Να εμφανίσουμε και φωτογραφίες;
 
Ας πάρει ένα τηλέφωνο ο Κουτσοκούμνης τον Ντάλλας… Ναι σε αυτόν που έφεραν πριν δύο χρόνια και του έβαλαν συνεργάτες… ποιους; Γκρούτση και Σωμαρακάκη! (Τι σύμπτωση…)
 
Ναι τον Ντάλας που… δεν μπορεί, θα θυμηθεί μετά το Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-0, ότι δέχθηκε και επισκέψεις στην ΕΠΟ!! Τότε που απομακρύνθηκαν οι συνεργάτες του Ντάλας, για να αναλάβει την ΚΕΔ… ποιος; Ο Γκιρτζίκης! (Με αναπληρωτή τον Ζωγράφο, που επίσης ξυλοκοπήθηκε).
 
Θα θυμηθεί και τα άλλα ο Ντάλας… Τότε που το Νοέμβριο μετά το εξοργιστικό Αστέρας-Ολυμπιακός με Σπάθα, είπε για τη χειρότερη διαιτησία που είδε στη ζωή του, αποφάσισε να κάνει τεστ, προανήγγειλε αλλαγές στους πίνακες  ( ακριβώς όπως τώρα έκανε ο Μπίκας…) και λίγες μέρες μετά ξαφνικά… οδηγήθηκε σε παραίτηση…  (Ούτε αυτός δηλαδή πρόλαβε να αλλάξει τους πίνακες που φυλάσσονται και προστατεύονται σαν να είναι θησαυρός).  
 
Ας τον καλέσει τον Σκοτσέζο ο Κουτσοκούμνης και… θα καταλάβει! Θα ξαναεμπεδώσει με ποιους έχει να κάνει… Θα του τα πει και εκείνος…
 
Εκεί να δεις κάτι συμπτώσεις (με πρόσωπα-καταστάσεις, ΜΜΕ και ομάδες) σε σχέση με ότι τώρα έγινε και με τον Μπίκα...

Best of internet