Σύννεφα στη συνεργασία ΑΣ Άρη-Καρυπίδη

Σύννεφα στη συνεργασία ΑΣ Άρη-Καρυπίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σύννεφα στη συνεργασία ΑΣ Άρη-Καρυπίδη

bet365

Οι επίσημες τοποθετήσεις αποδεικνύουν ότι οι σχέσεις του ΑΣ Άρη με τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο. Αυτό απέδειξε και ο Τάσος Οικονόμου τονίζοντας ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης δεν ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις του.

Η αρχή έγινε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας όπου στις επαφές που υπήρξαν μέσω τρίτων, διαπιστώθηκε κανένα σημείο επαφής. Την περασμένη Δευτέρα (07/11) ο Θόδωρος Καρυπίδης με δηλώσεις του στα ερτζιανά αναφέρθηκε στο χρέος του ενός εκατομμυρίου ευρώ στη ΔΕΗ λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών που αφορούν το «Κλεάνθης Βικελίδης» και σημείωσε ότι η πληρωμή αυτού του χρέους θα πρέπει να συμψηφιστεί με την οικονομική συμφωνία του με τον ΑΣ. «Τώρα βρήκαν παπά να θάψει το χωριό (;) και το λέω τόσο για τον ΑΣ όσο και για τη ΔΕΗ. Να δώσουμε λεφτά στον ΑΣ και μετά να έρθει η ΔΕΗ και να κόψει το ρεύμα; Το χρέος είναι ένα εκατομμύριο ευρώ», είχε πει μεταξύ άλλων.

Σήμερα (12/11), σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, ο Τάσος Οικονόμου (μέλος του δ. σ. του ΑΣ Άρης) ουσιαστικά απάντησε στον κ. Καρυπίδη φανερώνοντας το μέγεθος του χάσματος. «Μέχρι το καλοκαίρι, όλα πήγαιναν καλά. Περιμέναμε να δανειστούμε από τον κύριο Καρυπίδη ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ αλλά αυτό δεν έγινε. Λόγω αυτού, δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στις δικές μας πληρωμές. Αντιθέτως, ο κύριος Λάσκαρης μας παρέχει οικονομική βοήθεια. Περιμένουμε να εισπράξουμε έστω το 10% από τις εισπράξεις».

Σε ερώτηση σχετική με το χρέος απέναντι στη ΔΕΗ, επιβεβαίωσε ότι ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ. «Πρέπει να γίνει διακανονισμός, αλλά είναι απαραίτητο να καταβληθούν χρήματα. Δεν έχει δώσει χρήματα κι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούμε να παίζουμε νυχτερινούς αγώνες. Έχουνε γίνει συζητήσεις με τον κύριο Καρυπίδη αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Δεν χρειάζεται να φθάσουμε στα άκρα, αλλά είναι ένα ζήτημα που θα συζητήσουμε με τους δικηγόρους μας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα