Ο Μπουχαλάκης παίρνει περισσότερο χρόνο από Ρομαό!

Ο Μπουχαλάκης παίρνει περισσότερο χρόνο από Ρομαό!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μπουχαλάκης παίρνει περισσότερο χρόνο από Ρομαό!

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ένας ακόμα Έλληνας που είναι ψηλά στην εκτίμηση του Πάουλο Μπέντο και έχει πάρει περισσότερο χρόνο από άλλους παίκτες του άξονα όπως ο Αλέξις Ρομαό.

Ο 32χρονος Γαλλοτογκολέζος ήρθε με μεγάλες περγαμηνές από την Γαλλία αλλά φαίνεται πως το βιογραφικό του από μόνο του δεν αρκεί για να κάνει τον Μπέντο να πειστεί να του δώσει παραπάνω χρόνο. Ο Ρομαό έως τώρα έχει μόλις 88 λεπτά παρουσίας.

Ο έμπειρος παίκτης που η φυσική του θέση είναι αμυντικός χαφ αλλά παίζει και στόπερ και δεξί μπακ αλλά και κεντρικός χαφ έχει δύο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ και από ένα σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο. Ο Πάουλο Μπέντο σε αυτές τις περιπτώσεις δεν... μετράει μόνο το τι δείχνει ένας παίκτης σε προπονήσεις και αγώνες. Υπολογίζει και τη νοοτροπία του αλλά και την προσέγγιση που έχει σε σχέση με την ομάδα. Από την άλλη όμως μέσα από αυτήν την διαδικασία βγαίνει κερδισμένο ένα ακόμα ελληνόπουλο. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τον οποίο εάν και ο Μπέντο στο 4-1 με την Αστανά τον είχε βάλει αμυντικό χαφ τον υπολογίζει για οκτάρι.

ΣΤΑ 308 ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Στα 23 του χρόνια ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φαίνεται να ξεπερνάει τις πολλές του ατυχίες και τις συνεχόμενες θλάσεις του και να είναι ψηλά στην εκτίμηση του Πάουλο Μπέντο. Ο "Μπούχα" εξάλλου ήταν ένας παίκτης τον οποίο εκτιμούσαν και προηγούμενοι προπονητές των Πειραιωτών, όπως ο Μίτσελ. Αισίως φέτος έχει φτάσει τα 308 λεπτά συμμετοχής και με κάποια καλά ματς στα πόδια του όπως με Αστανά.

Έχει παίξει σε 2 ματς προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ, 2 στο Γιουρόπα και 1 στο Κύπελλο. Έχει 1 ασίστ στο Κύπελλο και συνολικά 2 κίτρινες. Με βάση την εικόνα που δείχνει τώρα τελευταία σε προπονήσεις και αγώνες ο Μπέντο τον υπολογίζει αρκετά, σαφώς πιο πολύ από τον Ρομαό και θα του δώσει και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Και αυτό είναι σίγουρα κάτι άκρως θετικό για το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα