Ας έρθουν οι ξένοι, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό!

Ας έρθουν οι ξένοι, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για τη λύση ξένου αρχιδιαιτητή και ξένων διαιτητών!

Ας έρθουν οι ξένοι, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό!

Κατ΄ αρχάς κάποια θετικά βήματα έγιναν σήμερα μετά απ΄ όσα ζήσαμε χθες.

Για παράδειγμα, πρώτα σε ανθρώπινο επίπεδο, ότι η ΕΠΟ αποφάσισε να συμπαρασταθεί υλικά στον Μπίκα αναφορικά με την αποκατάσταση για τις ζημιές που υπέστη το σπίτι του.

Κατά δεύτερο, ότι ζητάει η ΕΠΟ συνάντηση με τους τέσσερις ιδιοκτήτες των μεγάλων συλλόγων. Ας γίνει έστω και τώρα αυτό που κάποιοι είχαν σαμποτάρει πριν μήνες. Αρκεί φυσικά να υπάρχουν απ΄ όλους καλές προθέσεις.

Κατά τρίτον, πέφτει στο τραπέζι θέμα ξένου αρχιδιαιτητή και ξένων διαιτητών. Γιατί όχι! Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, γιατί όχι. Κι αν στο θέμα ξένων διαιτητών πράγματι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, σίγουρα μπορεί να βρεθεί κάποιος ξένος αρχιδιαιτητής, που να είναι συνέχεια εδώ και να κάνει δουλειά έχοντας αν μη τι άλλο ουδετερότητα.

Διότι, αυτό το οποίο προκύπτει τώρα, για να μην κοροϊδευόμαστε, είναι ότι οι μεν παλιοί της ΕΠΟ θα ήθελαν Έλληνα αρχιδιαιτητή πιο προσβάσιμο προς αυτούς προκειμένου να μείνουν οι ίδιοι πίνακες, οι δε…άλλοι θα ήθελαν επίσης Έλληνα αρχιδιαιτητή πιο προσβάσιμο σε αυτούς (ήδη ο Κούγιας μαρτύρησε το όνομα του Τεροβίτσα), ώστε να αλλάξουν οι πίνακες.

Ας υπάρξει λοιπόν κάποιος τρίτος, που μακριά από…προσβασιμότητες να δουλέψει. Δεν λέω να φέρουν τον Κολίνα αν δεν μπορούν, αλλά τόσοι άλλοι πρώην διεθνείς καλοί διαιτητές υπάρχουν διαθέσιμοι. Να δει τους διαιτητές, να τους κρίνει και να αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιους θα κόψει. Ήδη, άλλωστε ο Μπίκας πρόλαβε και προώθησε αρκετούς, που κι αυτοί μπορεί να παίξουν κι άλλο και να κριθούν.

Αφού δεν μπορούμε να βρούμε άκρη μεταξύ μας, ας έρθουν οι ξένοι! Ας το δοκιμάσουμε κι αυτό!

Best of internet