«Περισσότερα ερωτηματικά, παρά απαντήσεις από τη νίκη επί της Ελλάδας»

Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Περισσότερα ερωτηματικά, παρά απαντήσεις από τη νίκη επί της Ελλάδας»

Η νίκη της Λευκορωσίας επί της Ελλάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» περισσότερο μπέρδεψε, παρά χαροποίησε τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς.

«Περισσότερα ερωτηματικά, παρά απαντήσεις από τη νίκη επί της Ελλάδας»

Το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων διεκόπη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την Εθνική ομάδα μετά την ήττα με 1-0 από τη Λευκορωσία.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είχε δηλώσει εδώ και ημέρες ότι θα έδινε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αξιοσημείωτη παρουσία στους συλλόγους τους, αλλά και σε παίκτες που βρίσκονται εκτός πλάνων στις ομάδες τους, όπως οι Μανιάτης και Τζιόλης.

Η νίκη των Λευκορώσων όχι μόνο δεν χαροποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό τους, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, αλλά όπως παραδέχθηκε τον μπέρδεψε περισσότερο.

«Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας, όπου το τελικό σκορ δεν ήταν το πιο σημαντικό. Το παιχνίδι μας άφησε περισσότερα ερωτηματικά, παρά απαντήσεις», σχολίασε ο 43χρονος τεχνικός για να συμπληρώσει:

«Από το Λουξεμβούργο στα προκριματικά του Μουντιάλ χάσαμε λόγω ατυχίας. Είχαμε κυριαρχήσει ολοκληρωτικά. Είχαμε πολλές καλές στιγμές, αλλά δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Πρέπει να βρούμε ισορροπία, αλλά και σταθερότητα στο παιχνίδι μας.

Το ματς με την Ελλάδα, ήταν ένα καλό σημάδι για το επίπεδο της ομάδα μας. Χρειαζόμαστε ακόμη πολύ δουλειά σε αυτή την κατεύθυνση». 

Best of internet