Προπόνηση με την σκέψη στη… Φλωρεντία!

Προπόνηση με την σκέψη στη… Φλωρεντία!

Στον ΠΑΟΚ, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες, δεν γνωρίζουν πότε θα ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο. Για να είμαστε πιο ακριβείς, στον ΠΑΟΚ περιμένουν το ευρωπαϊκό ματς με τη Φιορεντίνα στις 24/11. 

Προπόνηση με την σκέψη στη… Φλωρεντία!

Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου στο αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου». Κι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου της σημερινής (10/11) προπόνησης «δίχως σαφές χρονοδιάγραμμα για το υπόλοιπο της σεζόν και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις – έστω και με την απουσία των διεθνών – να βελτιώσει την εικόνα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας».

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν όπως λένε ότι «η επόμενη επίσημη υποχρέωση του ΠΑΟΚ, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι ακριβώς σε δύο εβδομάδες όταν ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Φλωρεντία για να παίξει το τελευταίο του χαρτί στο Europa League», γι’ αυτό και η προσοχή είναι στραμμένη και εκεί και όπως τονίζουν «μέχρι τότε το ζητούμενο είναι η τήρηση του αγωνιστικού πλάνου και η επιδιόρθωση των στοιχείων που δεν λειτούργησαν σωστά στα προηγούμενα ματς».

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, «η προπόνηση της Πέμπτης (10.11) ήταν αφιερωμένη στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο με εναλλαγές παιχνιδιού και στη συνεχή κίνηση, ενώ υπήρχε και άσκηση για ανάπτυξη σε τρεις ζώνες με γρήγορο τελείωμα και την μπάλα να περνά υποχρεωτικά από τον επιθετικό».

Ακόμη καλύτερα ο Κάμπος

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε και πάλι (μεγαλύτερο) μέρος της προπόνησης παράλληλα με ειδικό πρόγραμμα επανένταξης.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται κανονικά, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Τζοβάρας, Μούτσα, Δοδοντσάκης.

Την Παρασκευή (11.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Best of internet