Ντάνιελ Φερνάντες: «Βαρέθηκα να πηγαίνω δανεικός σε ομάδες»

Ντάνιελ Φερνάντες: «Βαρέθηκα να πηγαίνω δανεικός σε ομάδες»

bet365

Για την παρουσία του στην Ράγιο OKC, αλλά και τον στόχο του να αγωνιστεί στην Πορτογαλία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Φερνάντες.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε γυρολόγο έχοντας αγωνιστεί σε 14 ομάδες, μίλησε για την καριέρα του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ράγιο OKC, όπου εκτός των άλλων έχει για συμπαίκτη και τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο Φερνάντες, ο οποίος πέρασε μεταξύ άλλων από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Ηρακλή, Μπόχουμ και Τβέντε εξέφρασε την επιθυμία του να μεταπηδήσει στην Πορτογαλία.

«Ονειρεύομαι να αγωνιστώ στη μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Μου αρέσουν οι τερματοφύλακες που παίζουν εκεί. Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή. Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο και διαθέτει κάποιους από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη».

Ο πανύψηλος γκολκίπερ εξήγησε γιατί εγκατέλειψε την Ευρώπη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο NASL και συγκεκριμένα την Ράγιο OKC.

«Τα τελευταία χρόνια είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Πέρασα μία υπέροχη σεζόν στον ΟΦΗ με τον Ρικάρντο Σα Πίντο όπου τερματίσαμε στην έκτη θέση. Βαρέθηκα όμως να με παραχωρούν συνεχώς δανεικό κάτι που είναι κακό για έναν τερματοφύλακα.

Αυτή η θέση απαιτεί σταθερότητα. Έτσι ήρθα εδώ, προσπαθώντας να καθιερωθώ και να δώσω νέα ώθηση στην καριέρα μου».

 

Τελευταία Νέα