Ο Νεκτάριος Πανταζής στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Ο Νεκτάριος Πανταζής στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Gazzetta team
Ο Νεκτάριος Πανταζής στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού!

bet365

Ο έμπειρος γυμναστής εντάχθηκε στο team των γυμναστών των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή κ. Νεκτάριου Πανταζή. Ο έμπειρος fitness coach που είχε εργαστεί στον Ολυμπιακό από το 2008 έως το 2010 επιστρέφει στον σύλλογο εντάσσεται στο fitness team της Ακαδημίας και αναλαμβάνει την Κ-17.

Ο Νεκτάριος Πανταζής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ έχει δίπλωμα UEFA Pro και έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων το FIFA11+Instructor και το 8ο Work shop for Coaching Education.

Ο νέος γυμναστής της Ακαδημίας μας γεννήθηκε το 1970 στον Πειραιά και έχει εργαστεί σε πολλές ΠΑΕ όπως είναι ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ και φυσικά ο Ολυμπιακός (2008-10) τόσο στην Ακαδημία όσο και στην πρώτη ομάδα.

Από το 2009 έως το 2014 εργάστηκε στην εθνική ομάδα των Ανδρών της Ελλάδος και έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και του 2014 αλλά και στο Euro 2012.Στη θητεία του στην εθνική ομάδα συνεργάστηκε με τον κ. Ρεχάγκελ και με τον κ.Σάντος ενώ στον Ολυμπιακό είχε συνεργαστεί με τον κ. Ζίκο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα