Η Πρέμιερ Λιγκ καταρρίπτει τον... μύθο των ακριβών εισιτηρίων!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Πρέμιερ Λιγκ καταρρίπτει τον... μύθο των ακριβών εισιτηρίων!

bet365

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ το παίρνει πάνω της και πραγματοποιεί έρευνα για να... βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τις φωνές του κόσμου για το κόστος των εισιτηρίων.

Οι 20 σύλλογοι που συμμετέχουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα, κλήθηκαν να βοηθήσουν παρέχοντας στοιχεία για τις θέσεις των γηπέδων, τις κλίμακες των τιμών για τα εισιτήρια σε κάθε εξέδρα, τη διαθεσιμότητα και τις προσφορές που πραγματοποιούν...

Όπως αποδείχθηκε από τους αριθμούς που προέκυψαν με τη βοήθεια και της ανεξάρτητης εταιρείας Ernst & Young, το 56% των οπαδών θα καταβάλει κατά μέσο όρο το ποσό των 34 ευρώ για κάθε εισιτήριο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ!

-Μια μέση τιμή φτάνει στα 35 ευρώ

-Ένα 25% των εισιτηρίων έχει αξία 23 ευρώ ή και μικρότερη

-Ένα 49% κοστίσει από 24 έως 45 ευρώ

-Ένα 22% των εισιτηρίων έχει αξία στην κλίμακα των 45-65 ευρώ

-Μόλις ένα 4% ξεπερνά τα 65 ευρώ.

«Θέλαμε ν' αντικρίσει ο κόσμος την αλήθεια αναφορικά με το κόστος και τα χρήματα που καλείται κάθε φορά να δώσει ένας οπαδός, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί κάποιος από το γενικότερο κλίμα των αντιδράσεων για το κόστος της παρουσίας σε κάποιο από τα γήπεδα» ανέφερε στο «SkySports» ο πρόεδρος της Πρέμιερ Λιγκ που έχει και καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας φτάνουν σε έναν αριθμό του 71% στα γήπεδα της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ σημειώνεται πως σε σύνολο, περί τα 4 εκατ.εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν σε προσφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα