Πήραν το ματς για χάρη του μικρού (pics)

Πήραν το ματς για χάρη του μικρού (pics)

Όταν το κίνητρό σου είναι ένα παιδικό χαμόγελο σε δύσκολες στιγμές, τότε δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο και η Ρότσντεϊλ έφερε εις πέρας την αποστολή της για τον μικρό Τζόσουα ΜακΚόρμακ.

Πήραν το ματς για χάρη του μικρού (pics)

Η ομάδα της LeagueOne Αγγλίας, έκανε ευτυχισμένο τον 5χρονο Τζόσουα, που δίνει τη μάχη του κόντρα στην επάρατη νόσο, αλλά όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο μικρός βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο...

Το όνομά του, βρισκόταν κανονικά στην αποστολή της Ρότσντεϊλ για το παιχνίδι του Checkatrade Trophy, το βράδυ της Τετάρτης, απέναντι στη Χάρτλπουλ, η φανέλα του βρισκόταν μαζί με των υπολοίπων στ' αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήξεραν ότι έπρεπε να νικήσουν για εκείνον. 

Στόχος τους ήταν να τον επισκεφθούν σήμερα, Πέμπτη, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται (λόγω της επιβαρυμένης του κατάστασης δεν κατάφερε να βρεθεί στο γήπεδο) και να του δώσουν τη φανέλα, υπογεγραμμένη απ' όλους, γνωρίζοντας πως και μόνο στο άκουσμα της νίκης, ο μικρός θα χαμογελούσε. 

Η Ρότσντεϊλ τα κατάφερε με το τελικό 2-1, οι παίκτες της πανηγύριζαν όλοι μαζί τρέχοντας στον πάγκο για να πάρουν τη φανέλα του Τζόσουα και η ιστορία θα μείνει ως μια από αυτές που φανερώνουν γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό άθλημα...

Best of internet