Πήραν το ματς για χάρη του μικρού (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Πήραν το ματς για χάρη του μικρού (pics)

bet365

Όταν το κίνητρό σου είναι ένα παιδικό χαμόγελο σε δύσκολες στιγμές, τότε δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο και η Ρότσντεϊλ έφερε εις πέρας την αποστολή της για τον μικρό Τζόσουα ΜακΚόρμακ.

Η ομάδα της LeagueOne Αγγλίας, έκανε ευτυχισμένο τον 5χρονο Τζόσουα, που δίνει τη μάχη του κόντρα στην επάρατη νόσο, αλλά όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο μικρός βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο...

Το όνομά του, βρισκόταν κανονικά στην αποστολή της Ρότσντεϊλ για το παιχνίδι του Checkatrade Trophy, το βράδυ της Τετάρτης, απέναντι στη Χάρτλπουλ, η φανέλα του βρισκόταν μαζί με των υπολοίπων στ' αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήξεραν ότι έπρεπε να νικήσουν για εκείνον.

Στόχος τους ήταν να τον επισκεφθούν σήμερα, Πέμπτη, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται (λόγω της επιβαρυμένης του κατάστασης δεν κατάφερε να βρεθεί στο γήπεδο) και να του δώσουν τη φανέλα, υπογεγραμμένη απ' όλους, γνωρίζοντας πως και μόνο στο άκουσμα της νίκης, ο μικρός θα χαμογελούσε.

Η Ρότσντεϊλ τα κατάφερε με το τελικό 2-1, οι παίκτες της πανηγύριζαν όλοι μαζί τρέχοντας στον πάγκο για να πάρουν τη φανέλα του Τζόσουα και η ιστορία θα μείνει ως μια από αυτές που φανερώνουν γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό άθλημα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα