Σερ Άλεξ: «Ήταν μύθος πως γινόταν συχνά το “πιστολάκι”»

Σερ Άλεξ: «Ήταν μύθος πως γινόταν συχνά το “πιστολάκι”»

Κώστας Ζάλιαρης
Σερ Άλεξ: «Ήταν μύθος πως γινόταν συχνά το “πιστολάκι”»

bet365

Ελάχιστες φορές στα 27 χρόνια της θρυλικής του παρουσίας στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ο ... εφιάλτης των ποδοσφαιριστών του, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να διευκρινίζει για το περίφημο «πιστολάκι».

Η συγκεκριμένη τακτική του Σκωτσέζου πρώην κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» έχει μείνει στην ιστορία (μαζί με το Fergie Time), όμως, δεν ήταν τόσο συχνό φαινόμενο, όσο είχε παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Μιλώντας σε επιχειρηματικό forum στο Μιλάνο, ο Σερ Άλεξ είχε να πει:

«Επικράτησε ένας μεγάλος μύθος επί του θέματος. Έγινε μόλις γύρω στις 6 φορές στα 27 χρόνια που ήμουν στη Γιουνάιτεντ και μπορούν να σας το πουν και οι ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, αυτό. Το πρόβλημά μου ήταν όταν κάποιος από τους παίκτες ήθελε να απαντήσει. Τότε πραγματικά του... έκανα επίθεση.

Ο Τζον Στέιν που ήταν μαζί μου, πάντοτε μου έλεγε να ηρεμήσω και να τους μιλήσω από Δευτέρα, όμως το έκανα μετά το ματς του Σαββάτου γιατί δεν μπορούσα να περάσουν οι μέρες για να τους μιλήσω. Το αίσθημα που με διακατείχε ήταν πως λόγω της δουλειάς και του κόπου μας όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ήθελα να κερδίζουμε κάθε ματς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα