Κέρκυρα: «Να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Gazzetta team
Κέρκυρα: «Να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη»

bet365

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τον εμπρησμό του σπιτιού του Γιώργου Μπίκα εξέδωσε η Κέρκυρα, με τους Φαίακες να τονίζουν πως θα πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας έχει ως εξής: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα καταδικάζει ομόφωνα την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του κ. Γιώργου Μπίκα.

Τέτοια γεγονότα αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα και αποτελούν πλήγμα για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καιρός να επικρατήσουν οι νόμοι του κράτους και να πάψει το άθλημα να παρακμάζει περαιτέρω. Άλλη μια αναβολή του πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση, αλλά θα είναι μια εξέλιξη που θα ζημιώσει τις ομάδες πέραν των όσων προβλημάτων αντιμετωπίζουν ήδη. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και καλούμε την Πολιτεία να πράξει τα δέοντα για την διαλεύκανση της υπόθεσης, να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα