Σταφυλίδης: «Ζωής ή θανάτου το ματς με Βοσνία» (vid)

Σταφυλίδης: «Ζωής ή θανάτου το ματς με Βοσνία» (vid)

Σταφυλίδης: «Ζωής ή θανάτου το ματς με Βοσνία» (vid)

Ο Κώστας Σταφυλίδης δεν στάθηκε στο φιλικό με την Λευκορωσία, αλλά στο επίσημο με την Βοσνία χαρακτηρίζοντάς το παιχνίδι ζωής ή θανάτου.

Ο αριστερός μπακ της Εθνικής ανέφερε μετά το τέλος του φιλικού με την Λευκορωσία: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, πριν το επίσημο με τη Βοσνία. Έγιναν πολλές αλλαγές, έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε το γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση. Το ματς με τη Βοσνία είναι κομβικό και κοιτάζουμε εκεί. Το αποψινό φιλικό ανήκει στο... παρελθόν, πρέπει να το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα, να δουλέψουμε παραπάνω και να κοιτάξουμε μπροστά. Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι ζωής ή θανάτου. Έχουμε παίκτες έμπειρους, που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Είμαστε πανέτοιμοι για το ματς της Κυριακής», είπε αρχικά ο άσος της Άουγκσμπουργκ.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Σίγουρα τον χρειαζόμαστε, όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερο. Τον θέλουμε κοντά μας την Κυριακή, μας δίνει ενέργεια».

Για την προσωπική απόδοση στην Εθνική: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα κι όχι ποιος είναι σε καλή μέρα. Χαίρομαι και είναι τιμή μου να αποδίδω καλά στην Εθνική. Προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω το 100%. Στόχος είναι να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα, όπως συμβαίνει στους τελευταίους αγώνες και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να το πετυχαίνουμε και στην πορεία».

Δηλώσεις Παικτών | Ελλάδα - Λευκορωσία | 9/11/16

Best of internet