Διαφωνία και του ΠΑΟΚ με την Σούπερ Λίγκα

Διαφωνία και του ΠΑΟΚ με την Σούπερ Λίγκα

Διαφωνία και του ΠΑΟΚ με την Σούπερ Λίγκα

Ο ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των ομάδων της Λίγκας, που δεν συμφωνούν με την απογευματινή ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, αναφορικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Αν και στα βασικά σημεία της ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε, εκεί που διαφώνησε ήταν στην τελευταία παράγραφο και στην αντίθεση που εκδήλωσε δημόσια η Λίγκα για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση κατέληγε ως εξής: «επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ-Μέλη του ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή». Και σε αυτό ο ΠΑΟΚ διαφωνεί, καθώς όπως υποστηρίζουν τα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, «το θέμα της αναβολής συζητήθηκε και συμφωνήθηκε ότι θα επανεξεταστεί μετά την αυριανή σύσκεψη της Επιτροπής Εξομάλυνσης».

Επί της ουσίας στον ΠΑΟΚ διαφωνούν και ως προς τη διατύπωση, αλλά και ως προς την ουσία, αναγνωρίζουν ότι η τελευταία παράγραφος προστέθηκε για να αποφευχθεί η σύγκρουση με το συνδρομητικό κανάλι, αλλά αυτό που λένε είναι ότι αδυνατούν να συναινέσουν και να αντιληφθούν τον τρόπο λειτουργίας του Συνεταιρισμού όταν οι μισές ομάδες έχουν  αποχωρήσει.

Best of internet