Αντίθετη στην ανακοίνωση της Super League η ΑΕΚ

Αντίθετη στην ανακοίνωση της Super League η ΑΕΚ

Gazzetta team
Αντίθετη στην ανακοίνωση της Super League η ΑΕΚ

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον Βαγγέλη Ασλανίδη στη Σούπερ Λίγκα και εξέφρασε την αντίθεση του με την ανακοίνωση για την αναστολή του πρωταθλήματος.

Η Σούπερ Λίγκα υποστήριξε με ανακοίνωση της ότι όλες οι ομάδες είναι αντίθετες με την αναστολή των πρωταθλημάτων αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Η ΑΕΚ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Ασλανίδη, εξέφρασε εντελώς διαφορετική θέση από αυτή που βγαίνει από την ανακοίνωση της Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Ασλανίδης, δηλαδή η ΑΕΚ, ταυτίστηκε απόλυτα με την εισήγηση του Γιώργου Στράτου, ο οποίος είπε στην αρχή της συζήτησης ότι «στηρίζουμε την επιτροπή εξομάλυνσης, θα περιμένουμε το πόρισμα για την επίθεση στον Μπίκα αφού υπάρχει χρόνος μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μέσα στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούμε για το τι μέλλει γενέσθαι, όταν θα ξέρουμε περί τίνος πρόκειται το συμβάν».

«Συμφωνώ απόλυτα με την εισήγηση του προέδρου», ήταν η ξεκάθαρη θέση του προέδρου της ΑΕΚ και όχι αυτή που εκφράζεται από την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα