Προπονητές (δεν) έρχονται, Κοροβέσης φεύγει

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Προπονητές (δεν) έρχονται, Κοροβέσης φεύγει

bet365

Ο Inspector Gazzet σας γράφει από το Λονδινό για περίεργες μανατζερικές καταστάσεις, σας δίνει βοήθεια στο quiz και εξηγεί τι γίνεται με Κοροβέση, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ.

Από την Μαδρίτη στην Αθήνα (για ν' αλλάξω βαλίτσα και κοστούμια) κι από εκεί στο Λονδίνο. Σας το είχα πει πως είμαι καλεσμένος στο Webley για το Αγγλία-Σκωτία. Ομως η αλήθεια είναι πως έχω ελεύθερο χρόνο και έπαιξα πολύ με τα Viber και τα Whatsapp. Σήμερα θα σας ζαλίσω λίγο με την πιάτσα μου. Αυτη των μάνατζερ. Οπως έχετε καταλάβει δεν είμαι τύπος των selfie, να διαφημίζω την δουλειά μου κι άλλα σχετικά. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα αν και οι δυνατοί agents δεν είναι φαφλατάδες. Να τα λέμε κι αυτά...

Ευτυχώς δεν έτρωγα όταν μου είπαν ότι έπαιξε το σενάριο Μάρκο Σίλβα-Παναθηναϊκός. Σώθηκα με τον Πάουλο Σόουζα που δεν πνίγηκα από τα τάπας αλλα δε νομίζω να με προλάβαιναν με τον Σίλβα. Εμαθα ότι το διέψευσε ο Παναθηναϊκός κι άρχισα τα τηλέφωνα να δω πως προέκυψε μια τέτοια είδηση. Ημουν σίγουρα πως κάποιος μάνατζερ θα την έκανε την... δουλειά.

Το να ασχολήθηκε σοβαρά ο Κάρλος Γκονσάλβες (ο μάνατζέρ του δηλαδή) για την υπόθεση του Μάρκο Σίλβα δύσκολο. Γιατί αν μη τι άλλο ξέρει πολύ καλά τι θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός και πως δεν γίνεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Πριν από μερικές μέρες ακουγόταν για την Ιντερ και τώρα θα έκανε κουβέντα για τον Παναθηναϊκό και την Σούπερ Λίγκα. Σας παρακαλώ φίλοι μου.

Οπότε τι; Κατάλαβα ότι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Γκονσάλβες θα έκαναν την επαφή. Για να κάνει κάτι τέτοιο βεβαίως δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε κάνει του κεφαλιού του (κι αργά ή γρήγορα θα τον κάνουν πέρα οι Πορτογάλοι), είτε δεν ξέρει τι θέλουν πραγματικά οι Γκονσαλβαίοι. Οπως και να 'χει Σίλβα δεν υπήρξε για τον Παναθηναϊκό (γι' αυτό και η διάψευση) και ούτε θα υπάρξει.

Οσο για το πως βγήκε το θέμα; Αυτοί που πρέπει να ξέρουν θα καταλάβουν. Και πόσο λάθος το χειρίστηκαν και πως θα έχουν... θέμα.

ΤΟ QUIZ
Σας έγραψα την Τρίτη ένα μικρό και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο quiz. Οτι στον Παναθηναϊκό αρέσει προπονητής που έχει κοινό με τον Παούνοβιτς. Το τι μου γράψατε στο twitter, το τι είδα στα σχόλια δεν λέγεται. Πίστευα ότι είστε ψαγμένοι αναγνώστες αγαπητά μου Gazzetόπαιδα αλλά με απογοητεύσατε.

Βέβαια υπήρξε κι ένας τρομερά ψαγμένος. Οχι ότι το πέτυχε αλλά διαβάστε τι μου είπε. «Να σε ρωτήσω», μου λέει. «Αυτός που γράφεις μιλάει κι ελληνικά;». Δεν του έδωσα αυτήν την βοήθεια και συνέχισε. «Ο Μίλινκο Πάντιτς είναι Inspector. Επαιζε στην Ατλέτικο όπως και ο Παούνοβιτς και είναι και Σέρβος», συνέχισα.


Του έδωσα συγχαρητήρια γιατί το σκέφτηκα καλά. Το μόνο που του είπα ήταν ότι «είσαι μέσα μόνο στο 50% όσον αφορά το κοινό στοιχείο» και τον άφησα να ξύνει το κεφάλι του.

Ο ΠΑΟΚ ΔΙΝΕΙ ΚΟΡΟΒΕΣΗ
Μικρή ειδησούλα (σε σχέση με τις άλλες που σας δίνω). Ο Κοροβέσης αποκτήθηκε ένα καλοκαίρι ως hot prospect από τον ΠΑΟΚ και στην προσπάθεια να πάρει και κανάν Ελληνα αλλά μπάλα στην Τούμπα δεν έπαιξε ποτέ.

Οι μάνατζερ που μου τα λένε όλα ήταν ξεκάθαροι. «Inspector αν ακούσεις καμιά ομάδα να ψάχνει στ' αριστερά παίκτη έχε το νου σου για τον Κοροβέση. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον δώσει δανεικό και πήγε ήδη στον ΠΑΣ Γιάννινα», μου είπαν και τους ρώτησα γιατί δεν προχώρησε το deal.


«Πως να προχωρήσει; Δεν βλέπεις πως πάει ο ΠΑΣ φέτος; Τρένο. Να τον πάρει να τον έχει στον πάγκο; Οχι ότι δεν αρέσει στην ομάδα. Αρέσει. Αλλά αν αποκτηθεί θα πρέπει να παίζει και έτσι θα χαλάσουν οι ισορροπίες».

Δίκιο έχουν. ΠΑΣ φίλοι. Λίγα λεφτά αλλά με ποδοσφαιρική λογική. Ισως να τους κάνω κανά μανατζερικό δωράκι. Οσο για τον ΠΑΟΚ; Θα χτυπήσει άλλες πόρτες...

Συνεχίστε την δουλίτσα που γίνετε στο twitter. Ηδη μου απαντάτε αρκετοί στο @InspectorGazzet.

Αυριο θα σας φωτογραφίσω τον πρόεδρο που πάει να την κάνει με ελαφριά από την ομάδα. Για μεγάλο σύλλογο Σούπερ Λίγκας θα σας γράψω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet