Στράτος: Καταδικάζουμε την βία, δεν είναι λύση η αναστολή! (vids)

Στράτος: Καταδικάζουμε την βία, δεν είναι λύση η αναστολή! (vids)

Όσα γράφτηκαν στην ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας, επανέλαβε και με δηλώσεις του έξω από τα γραφεία του συνεταιρισμού ο πρόεδρος της Γιώργος Στράτος, που τόνισε την αντίθεση στην αναστολή των πρωταθλημάτων!

Στράτος: Καταδικάζουμε την βία, δεν είναι λύση η αναστολή! (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας έχουν ως εξής: «Μου είναι δυσάρεστο να κάνω δηλώσεις μια μέρα σαν αυτή υπό το κράτος περιστατικών που σκέφτομαι να μην ξανασυναντήσω. Το μυαλό και η καρδιά μας είναι δίπλα στον Μπίκα και τον Τσαχειλίδη και τους δικούς τους. Καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται.

Ομόφωνα όλος ο συνεταιρισμός το καταδικάζει όλο αυτό. Κάναμε το ΔΣ για να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας και να περιφρουρήσουμε το ποδόσφαιρο μας που δεν ανήκει στον χώρο άνανδρων επιθέσεων και δεν έχει σχέση με εγκληματικές συμπεριφορές. Πέρα από αυτό σας είναι γνωστή η ανακοίνωσή μας και η στήριξη προς την προσωρινή επιτροπή της ΕΠΟ.

Ελπίζουμε οι αρχές να αποκαλύψουν τους δράστες και τους αποδώσουν στην δικαιοσύνη. Ο συνεταιρισμός και τα μέλη του, αλλά και οι φίλαθλοι επειδή θεωρούμε ότι δεν έχουμε σχέση τονίζουμε ότι η προσέγγιση της διακοπής δεν είναι ενδεδειγμένη λύση και στην αυριανή συνεδρίασης της διοικούσας επιτροπής θα καταθέσω την σημερινή μας απόφαση. Ελπίζω να είναι κοντά η στιγμή που δεν θα θέλουμε να γίνονται αυτές οι δηλώσεις. Η αντίδραση όλων μας κάνει να πιστεύουμε ότι το χτύπημα στο έγκλημα θα είναι οριστικό».

 

 

Best of internet