Βρέντζος κατά Αλαφούζου στην Super League!

Βρέντζος κατά Αλαφούζου στην Super League!

Ο Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο του Δ.Σ. της Super League εξαπέλυσε επίθεση κατά Παναθηναϊκού και Αλαφούζου.

Βρέντζος κατά Αλαφούζου στην Super League!

Μεταξύ άλλων ο κ. Βρέντζος φέρεται να τόνισε μέσα στην συνεδρίαση πως "καθόμαστε όλοι στο ίδιο τραπέζι, κοιταζόμαστε στα μάτια, μιλάμε για συναίνεση, καταγγέλουμε τις αθλιότητες όπως αυτή τώρα με τον κ. Μπίκα και έχουμε την ίδια στιγμή δηλώσεις από τον Αλαφούζο, έναν κοινό συκοφάντη, που είναι πέρα από τα όρια και δυναμιτίζουν διαρκώς την ατμόσφαιρα".

Ο ερυθρόλευκος παράγοντας συνέχισε λέγοντας πως "αφήνει διαρκώς υπόνοιες για την περίπτωση του φούρνου του Κωνσταντινέα! Φύλλο και φτερό έκαναν τις συνομιλίες μας αλλά σε 7.000 σελίδες δεν υπάρχει ίχνος που να μας σχετίζει με αυτό το γεγονός. Ο Αλαφούζος ξέρει πως υπάρχει απαλλακτική απόφαση γι' αυτό το γεγονός αλλά συνεχίζει να ρίχνει λάσπη! Το μόνο που τον νοιάζει είναι να καταστραφεί το ποδόσφαιρό μας και μας λέτε τώρα για τον Καλύβα και τον Τσαχειλίδη να προστατευθούν. Φυσικά να προστατευθούν αλλά από ποιόν; Εσείς δεν τους λέγατε "εγκληματική οργάνωση" πριν από λίγο καιρό;

Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας".  Όπως ήταν φυσικό αυτές οι ατάκες δείχνουν νέα... μετωπική με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Οι "κεραυνοί" του Γιάννη Βρέντζου γενικότερα προκάλεσαν αίσθηση. Από τους ερυθρόλευκους πάντως προκύπτει πως όλες οι ομάδες θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Best of internet