H UEFA στο gazzetta.gr: «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση»!

H UEFA στο gazzetta.gr: «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση»!

bet365

Θέση για τα όσα... ταλαιπωρούν για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε η ΟΥΕΦΑ μέσω του Gazzetta.gr, με αποκλειστική δήλωση του εκπροσώπου και υπευθύνου επικοινωνίας, Πέδρο Πίντο, που κάνει λόγο για άμεση σύσκεψη με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά και την διοίκηση της επιτροπής εξομάλυνσης!

Δεν προλαβαίνουν στην ΟΥΕΦΑ να βλέπουν και να προβληματίζονται με όσα νέα δεδομένα διαμορφώνονται καθημερινά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μόλις μερικές μέρες μετά την επίσημη τοποθέτηση της επιτροπής εξομάλυνσης τα συνεχιζόμενα κρούσματα ψυχολογικής βίας και όχι μόνο με τις απειλές μπράβων προς τον κ. Τσαχειλίδη, αλλά και τον εμπρησμό (;) στο σπίτι του κ Μπίκα, προκαλούν εκ νέου αναστάτωση στους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Φυσικά τίποτα από όσα γίνονται δεν περνάει απαρατήρητο αφού η ενημέρωση και μέσω του Κωστάκη Κουτσοκούμνη είναι συνεχής!

Μέσω αποκλειστικής δήλωσης που έκανε στο Gazzetta.gr, ο εκπρόσωπος και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΥΕΦΑ, Πέδρο Πίντο δείχνει τις θέσεις, αλλά και τις προθέσεις της ομοσπονδίας όσο αφορά το... ελληνικό μπάχαλο και το ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Ξεκαθαρίζουν πως παρακολουθούν πολύ στενά την κατάσταση και προετοιμάζουν τα επόμενα βήματά τους!

«H UEFA θα εκπροσωπηθεί από μια επιτροπή της FIFA, η οποία θα συναντηθεί αύριο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και την προσωρινή επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση» είναι η χαρακτηριστική ατάκα του κ. Πίντο στο gazzetta.gr δείχνοντας πως άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα