Ο Γκριζμάν άνοιξε την πόρτα στην Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Ο Γκριζμάν άνοιξε την πόρτα στην Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Αντουάν Γκριζμάν χαρακτήρισε μεγάλο σύλλογο την Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι μιλάει συχνά με τον Πογκμπά για τους κόκκινους διάβολους.

Ο Γκριζμάν βρέθηκε με τον Πογκμπά σε φωτογράφιση και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στο Sky Sports. «Μία μεταγραφή στο μέλλον εξαρτάται από το πώς θα νιώθω. Αυτή τη στιγμή είμαι πατέρας και έτσι το να μετακομίσω δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Θα δω τι θα κάνω στο μέλλον. Τώρα είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο και θέλω να κερδίσω τρόπαια με αυτήν», τόνισε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός.

«Πάντα ρωτάω τον Πογκμπά για την Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι είναι τεράστιος σύλλογος με πολύ καλές υποδομές. Ρωτάω τον Πολ για κάποιους παίκτες. Αν είναι τόσο καλοί και αν ο Μουρίνιο είναι τόσο καλός. Ακούγονται πολλά, όμως στο τέλος ισχύει για την Γιουνάιτεντ ότι και για την Παρί. Θα ήταν απίστευτο να παίξω με τον Πολ μία μέρα», ολοκλήρωσε ο Γκριζμάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα