Χαμόγελα για Κάμπος στον ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για Κάμπος στον ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για Κάμπος στον ΠΑΟΚ

bet365

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ και δείχνει να είναι κοντά στην πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», πλην των 13 διεθνών και των Μπίσεσβαρ – Μπρκιτς που έχουν εξασφαλίσει άδεια, επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης στις προπονήσεις και το πιο σημαντικό νέο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, «είναι η πορεία της αποθεραπείας του Τζάλμα Κάμπος που για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ακολούθησε μέρος της προπόνησης και παράλληλα συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας».

Κατά τα άλλα, «Κρέσπο, Κάνιας, Μάτος έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο», ενώ για να μπορέσει ο Βλάνταν Ίβιτς να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης, που είχε ασκήσεις, τεχνικής, συναρμογής, κυκλοφορίας και τελειώματα φάσεων, χρησιμποποιήσε και τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ-20 του ΠΑΟΚ, τους Δοδοντσάκη, Μούτσα, και Τζοβάρα.

Την Πέμπτη (10.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα