Κατηγορείται για «δωροδοκία» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας!

Δημήτρης Τομαράς
Κατηγορείται για «δωροδοκία» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας!

bet365

Σε δίκη με κατηγορία της «δωροδοκίας στον ιδιωτικό τομέα» παραπέμπεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης. Η δίκη έχει οριστεί στις 17 / 11 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Κουλούρης επιχείρησε να δωροδοκήσει σωματείο, πριν τις εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας προκειμένου να αλλάξει στάση και να τον ψηφίσει στις εκλογές. Αναλυτικά το κατηγορητήριο αναφέρει:
«Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι στον Πύργο Ηλείας στις 24/04/2013 με πρόθεση, κατά την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας υποσχέθηκε μη οφειλόμενο πλεονέκτημα και αντάλλαγμα σε πρόσωπο, το οποίο έχει διευθυντική θέση και εργάζεται σε φορέα του ιδιωτικού τομέα, για ενέργεια κατά παράβαση των καθηκόντων του, όπως αυτά διαγράφονται από τη φύση της θέσης του.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, όντας ήδη πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας (ΕΠΣΗ) και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ανωτέρω ένωσης στις εκλογές της 27/04/2013, στις 24/04/2013 συνάντησε στο ασφαλιστικό γραφείο του, επί της οδό Θεμιστοκλέους αρ. 1, στον Πύργο Ηλείας, τον Βασίλειο Κοπανιτσάνο, του Αγαμέμνωνα, πρόεδρο του ποδοσφαιρικού σωματείου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΥΝΑΣ» και του υποσχέθηκε ότι εάν αυτός (ο Βασίλειος Κοπανιτσάνος) αλλάξει την ήδη ληφθείσα απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ανωτέρω σωματείου και αποφασίσει να στηρίξει τον κατηγορούμενο και το συνδυασμό του στις εκλογές της ΕΠΣΗ της 27/04/2014, και όχι τον ανθυποψήφιό του, Βασίλειο Παναγόπουλο, τότε ο κατηγορούμενος θα του χάριζε όσα πρόστιμα είχαν ήδη επιβληθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ στο αθλητικό σωματείο «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΥΝΑΣ», ύψους 300 ευρώ περίπου, και μάλιστα αν ψήφιζε και τους ένδεκα υποψηφίους του συνδυασμού του κατηγορουμένου, θα του έδινε επιπλέον και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.
Επιπλέον του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει με τους διαιτητές και ότι θα αναλάβει ο κατηγορούμενος τα έξοδα που κανονικά επωμίζονται οι ομάδες. Τα προαναφερθέντα υποσχέθηκε ο κατηγορούμενος προκειμένου και να ενεργήσει ο Βασίλειος Κοπανιτσάνος, πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΥΝΑΣ», κατά παράβαση των καθηκόντων του και της ληφθείσας απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας του, να ψηφίσει τον κατηγορούμενο στις εκλογές της 27/04/2013 και έτσι να επανεκλεγεί αυτός πρόεδρος της ΕΠΣΗ».
 

Τελευταία Νέα