Προπόνηση ξανά χωρίς Τζιμπούρ και Μπουγκέρα σε Άρη

Προπόνηση ξανά χωρίς Τζιμπούρ και Μπουγκέρα σε Άρη

Gazzetta team
Προπόνηση ξανά χωρίς Τζιμπούρ και Μπουγκέρα σε Άρη

bet365

Οι Τζιμπούρ και Μπουγκέρα μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα του Άρη με τον Αιγινιακό απουσιάζουν με άδεια από τις προπονήσεις της ομάδας του Άρη.
Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν την Τετάρτη οι παίκτες του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Κισσαμικό (13/11, 15:00) στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Και στο πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης δεν συμμετείχαν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα (αμφότεροι είχαν άδεια για προσωπικές τους υποθέσεις και ενώ έχουν προηγηθεί τα άσχημα γεγονότα στο ματς με Αιγινιακό) και οι Νίκος Τσουμάνης και Χρήστος Ιντζίδης (οι δύο τελευταίοι έπρεπε να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την αναβολή της στράτευσής τους).
Για τους τέσσερις προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο «Δασυγένειο». Κατά τα άλλα, ο Μανώλης Τζανακάκης (προέρχεται από θλάση β' βαθμού στο δικέφαλο), ανέβασε ακόμη περισσότερο το ρυθμό και πλέον μετράει αντίστροφα για να επανέλθει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα. Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα