Καραπαπάς: «Να μας παίζει σε όλα τα ματς ο Σιδηρόπουλος»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Να μας παίζει σε όλα τα ματς ο Σιδηρόπουλος»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε θέση για το συμβάν με Μπίκα, τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Σιδηρόπουλο.
Σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ο κ. Καραπαπάς είπε: «Ο λόγος της παρέμβασής μου είναι μία συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ολυμπιακός. Έχει να κάνει με την απερίφραστη καταδίκη του περιστατικού που καταγγέλλεται από τον κ. Μπίκα. Περιμένουμε εναγωνίως να μάθουμε τι έχει γίνει. Τα περιστατικά όπως γνωρίζετε είναι πάρα πολλά και φτάνουν από απειλές έως απόπειρες ανθρωποκτονίας. Όλα αυτά προέρχονται από την πραγματική εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, που δρα ανεξέλεγκτα και το έχει κάνει σε δεκάδες ανθρώπους που είναι στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο. Φαντάζομαι ξέρετε ότι η λίστα είναι μεγάλη και τη γνωρίζουν καλά και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.
Δεν είναι δυνατό κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο από μία κοινωνία ανθρώπων, που είναι εργαζόμενοι στις ομάδες, αθλητές, προπονητές ή δημοσιογράφοι, ακόμα και οι ίδιοι οι φίλαθλοι, κάποιος να πατά ένα κουμπί και να σταματά το πρωτάθλημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κι ένα παιδί 8 χρονών καταλαβαίνει ότι ο μόνος που θίγεται από αυτό είναι ο Ολυμπιακός, που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, έχει διαφορά και θέλει να συνεχίσει να παίζει στη Ευρώπη. Το μόνο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι η κανονικότητα. Δεν είναι λύση να σταματάς το πρωτάθλημα. Πρέπει τόσο η Επιτροπή Εξομάλυνσης όσο και η κυβέρνηση να θωρακίσουν το ποδόσφαιρο και να συνεχίζει να παίζεται στη χώρα μας.
Πριν από λίγο ο κ. Παναγόπουλος από τον Πανθηναϊκό στο ραδιόφωνο του κ. Αλαφούζου, ανέφερε ότι υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα από Μέσα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό που στοχοποίησαν τον κ. Μπίκα. Για μία ακόμα φορά κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, δηλαδή να ρίχνουν λάσπη και να προσπαθούν να αφήσουν σκιές αυτοί που έχουν στοχοποιήσει επί χρόνια δεκάδες διαιτητές με το «Παράγκα και όραμα», αυτοί που έχουν στοχοποιήσει όλον τον κόσμο. Αυτοί θέλουν να πουν ότι έγραψαν δύο πράγματα οι εφημερίδες για τον Μπίκα και τον στοχοποίησαν. Κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αυτό που έγινε. Μάλλον μας έχουν περάσει όλους για ανόητους ή μας αντιμετωπίζουν σαν ανήλικα παιδιά που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρη και θέλω να το πάω παρακάτω τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για το ποιος θα ορίζει τους διαιτητές και ποιος θα τον σφυρίζει. Οπότε έχουμε να κάνουμε μία πρόταση. Να μας παίζει σε όλα τα ματς ο κ. Σιδηρόπουλος. Για να μην έχει κανένας άγχος. Είτε έτσι είτε αλλιώς οι αντίπαλοί μας θα φεύγουν με ταξί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα