ΑΕΚ: «Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις»

ΑΕΚ: «Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις»

Θέση με την οποία τονίζει την ανάγκη για γενναίες αποφάσεις όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και την επικράτηση των νόμων του ελληνικού Κράτους, τη στιγμή που το σύστημα και τα φερέφωνά του αντιστέκονται, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. 

ΑΕΚ: «Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις»

Η «Ένωση», στην τοποθέτησή της λίγο μετά την είδηση του εμπρησμού στο σπίτι του Μπίκα στη Χαλκιδική, ανέφερε: 

«Η Καμόρα του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε με νέο - εντός ολίγων ημερών - χτύπημα και επαναλαμβάνει αυτό που από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε επισημάνει. Δίνει τη μάχη - με όσα μέσα της έχουν απομείνει - για την επικράτηση της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το σύστημα και τα φερέφωνά του αντιστέκονται σθεναρά νομίζοντας βλακωδώς ότι έχουν δημιουργήσει δήθεν άλλοθι, ενώ την ίδια ώρα στοχοποιούν - μέσω του φιλικού Τύπου - συστηματικά τα θύματά τους. Την ώρα που οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA μπορούν πλέον - έχοντας την πλήρη ευθύνη και τον έλεγχο της κατάστασης - να καταλάβουν χειροπιαστά ποια είναι η καρδιά αυτού του συστήματος, που τόσα χρόνια κρατάει σιδηροδέσμιο προς όφελός του το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ελληνική Πολιτεία καλείται να επισπεύσει τις διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης.

Οι αναβολές δεν εξυπηρετούν κανέναν, γενναίες αποφάσεις χρειάζονται για να επικρατήσουν οι νόμοι του ελληνικού Κράτους και οι κανονισμοί της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης που επί τόσα χρόνια λυμαίνεται το ποδόσφαιρό μας».

Best of internet