Παναγόπουλος: «Να παίξουμε και το... 2020, αν χρειαστεί»

Παναγόπουλος: «Να παίξουμε και το... 2020, αν χρειαστεί»

Gazzetta team
Παναγόπουλος: «Να παίξουμε και το... 2020, αν χρειαστεί»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι σύμφωνος με τη διακοπή των πρωταθλημάτων έχοντας παράλληλα την πρόθεση να περιμένει η ομάδα μέχρι και το 2020.

Συγκεκριμένα είπε στο «ΣΠΟΡ FM94.6»

«Από προχθές είχαν σταλεί τα πρώτα μηνύματα της Εγκληματικής Οργάνωσης με την φραστική επίθεση στον κ. Τσαχειλίδη και με δημοσιεύματα που στοχοποιούσαν τα μέλη της ΚΕΔ. Το σημερινό ξεπερνάει κάθε όριο και φαντασία. Μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι εμπόριο ναρκωτικών ή Μαφία. Θα πρέπει η δικαιοσύνη να αποφασίσει τι θα γίνει με τα εμπλεκόμενα μέλη της Εγκληματικής οργάνωσης και εφόσον διαλευκανθούν όλα, τότε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Αν δεν ξεκαθαρίσει ποιοι είναι αθώοι και ποιοι φταίνε δε γίνεται να ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο κ. Παναγόπουλος και συνέχισε:

«Ας αρχίσει το πρωτάθλημα ξανά το 2020 αν τότε αποφασίσει η δικαιοσύνη. Οφείλει η Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες για να βγουν οι αποφάσεις κατ’ εξαίρεση. Ο Παναθηναϊκός φωνάζει χρόνια για αυτά και η πράξη τον επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο δυστυχώς. Και μάλιστα γίνονται τέτοιες πράξεις βίας με τις FΙFA και UEFA παρούσες και με την Πολιτεία να θέλει να δώσει λύση σε συνεργασία με αυτές. Όχι να μην παίξουμε λοιπόν ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι Κολομβία. Μιλάμε για ένα μαζικό λαϊκό άθλημα που δε πρέπει να παίζεται σε συνθήκες Ανατολικής Ευρώπης και Νότιας Αμερικής. Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι πως πλέον η ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου έχει διαφορετική από αυτούς άποψη, αλλά αυτοί συνεχίζουν. Όσοι είναι υπεύθυνοι ας πάρουν τα δημοσιεύματα. Έκαψαν το σπίτι του ανθρώπου και εμείς μιλάμε για ποιο πράγμα; Έχουμε ξεφύγει τελείως. Κανένα πρωτάθλημα δεν υπάρχει, δε δεχόμαστε να το συζητήσουμε καν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα