Γυρίζει από Βραζιλία ο Σουμπίνιο και νέα επανεκτίμηση

Δημήτρης Τομαράς
Γυρίζει από Βραζιλία ο Σουμπίνιο και νέα επανεκτίμηση

bet365

Ο Σουμπίνιο γυρίζει Ελλάδα από Βραζιλία και στις προσεχείς ημέρες και το ιατρικό επιτελείο του Λεβαδειακού θα κάνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.
Η βασική προτεραιότητα των ανθρώπων των Βοιωτών είναι να παίξει ξανά μπάλα ο Σουμπίνιο και άμεσα. Ο έμπειρος μέσος παραμένει στην χώρα του για έναν βασικό κύκλο αποκατάστασης μετά την επέμβαση και το πρόβλημα που είχε.
Θα επιστρέψει Ελλάδα μέσα στις προσεχείς ημέρες και θα εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του από το ιατρικό team του Λεβαδειακού. Στην περίπτωση πάντως που δεν μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για Γενάρη.
Ο Μπελζαγκουανί πηγαίνει καλύτερα καθώς είχε "θέμα" τραυματισμού και αυτός πρόσφατα. Για το Σάββατο ο Λεβαδειακός έχει κλείσει ένα φιλικό στην Θήβα με την τοπική ομάδα. Θα αρχίσει στις 15.00 ή στις 16.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα