Απόλλων Σμύρνης: «Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση για Ριζούπολη»

Απόλλων Σμύρνης: «Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση για Ριζούπολη»

bet365

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημέρωσε τον κόσμο της ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση με τον Ερασιτέχνη για την επιστροφή στην Ριζούπολη.

Πριν λίγες μέρες, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με ανακοίνωσή της είχε κάνει γνωστά τα αιτήματά της για να βρεθεί η λύση με τον Ερασιτέχνη, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα, την Ρζιούπολη (αυτό το διάστημα είναι κλειστή για επανασπορά του χλοοτάπητα). Μάλιστα, μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είχε σχετική κουβέντα με μερίδα φιλάθλων.

Όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί λύση όπως ενημερώνει σχετικά η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί δημόσια τους 150 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Σπάρτης και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια της ομάδας μας.

Χαιρετίζουμε, επίσης, την πρωτοβουλία φιλάθλων για λύση στο γηπεδικό πρόβλημα, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει, σχετικά με το θέμα της χρησιμοποίησης του γηπέδου της Ριζούπολης.

Όπως είναι γνωστό, πριν από ένα μήνα απευθύναμε ανοιχτή επιστολή-πρόταση για οριστική και μόνιμη συμφωνία που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της χρησιμοποίησης του γηπέδου της Ριζούπολης. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Η ομάδα μπαίνει σε περίοδο κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων και θα πρέπει να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα άμεσα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα