Η μεγάλη βραδιά και η ανθρωπιά του Ρέτσου!

ΤΟ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ

Η μεγάλη βραδιά και η ανθρωπιά του Ρέτσου!

Η μεγάλη βραδιά και η ανθρωπιά του Ρέτσου!

Το Gazzetta.gr γράφει για την ειδική προετοιμασία του Παναγιώτη Ρέτσου για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό, το που έδωσε την φανέλα του και την στήριξη της οικογένειάς του!

Στα 18 του χρόνια ο Ρέτσος δεν θα περίμενε ποτέ να έχει φέτος 9 ματς με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και 740 λεπτά συμμετοχής. Και ας είναι κατά πλειοψηφία ως αριστερός μπακ ενώ είναι δεξιοπόδαρος στόπερ.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος γνωρίζοντας πως θα έπαιζε βασικός με τον Παναθηναϊκό έκανε ειδική και έξτρα προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι του Φαλήρου. Μίλησε (κυρίως) με τον Βασίλη Βούζα της Κ-20, συμβουλεύτηκε τεχνικούς των Ακαδημιών του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού μπακ και ακόμα και παίκτες από την ομάδα που παίζουν την θέση και την ξέρουν. Προσπάθησε και δούλεψε έξτρα πάνω σε αυτό το σκέλος.

Έτσι και αλλιώς αρκετοί προπονητές αλλά και άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν να τον βοηθήσουν από την πρώτη στιγμή και να τον στηρίξουν με συμβουλές και οδηγίες. Το γεγονός ότι ο Ρέτσος έχει πει στον Μπέντο πως "κόουτς όπου με βάλεις θα παίξω και θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο δυνατό" δείχνει ένα παιδί με πυγμή και αποφασιστικότητα να πετύχει και να καθιερωθεί. Και στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό ήταν εμφανώς βελτιωμένος και αυτό δείχνει το πόσο πολύ δούλεψε στον Ρέντη και εκτός του κανονικού προπονητικού προγράμματος. Ήταν μία μεγάλη βραδιά για τον πιτσιρικά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη και το εμφατικό 3-0.

ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο Ρέτσος δεν έχει κερδίσει πολλούς πόντους μόνο για την εργατικότητά του, την προσπάθειά του, το ταλέντο και την επιμονή του αλλά και με τον χαρακτήρα του. Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έσπευσε να δώσει την φανέλα που φορούσε ένα παιδί με κινητικά προβλήματα που τον θαυμάζει και τον υποστηρίζει ενώ στο γήπεδο ήταν και ο πατέρας του αλλά και ο αδερφός του. Η οικογένειά του τον στηρίζει πολύ ενώ το ποδοσφαιρικό... μικρόβιο έχει "μπολιάσει" και τον αδερφό του που είναι πιο μικρός. Ο Δημήτρης Ρέτσος είναι και αυτός στόπερ στην Κ-13 του Ολυμπιακού. Είναι μάλιστα δεξιοπόδαρος όπως ο Παναγιώτης και βαδίζει στα... χνάρια του!

Best of internet