Αδειάζει ο Ρέντης από τους διεθνείς

Αδειάζει ο Ρέντης από τους διεθνείς

Δημήτρης Τομαράς
Αδειάζει ο Ρέντης από τους διεθνείς

bet365

Ο Ρέντης αδειάζει σιγά σιγά καθώς ο Ολυμπιακός έχει πολλούς διεθνείς. Ακόμα και οι μικροί Μανθάτης, Τσιμίκας, Ανδρούτσος και Ρέτσος έχουν υποχρεώσεις.

Από Τρίτη μέχρι Παρασκευή θα συνεχιστούν δίχως τους διεθνείς οι προπονήσεις των Πειραιωτών στο διάστημα της διακοπής. Ακόμα και τα πιτσιρίκια θα είναι εκτός.

Για παράδειγμα τρεις μικροί του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με την Κύπρο στις 11 / 11 στη Λάρνακα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε τον Γιώργο Μανθάτη, τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Κώστα Τσιμίκα. Και ο Παναγιώτης Ρέτσος θα έχει διεθνείς υποχρεώσεις. Πέραν των γνωστών απουσιών λόγω των Εθνικών οι Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια και Μποτία θα επιχειρήσουν αυτό το διάστημα να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.
Ο Καπίνο φυσικά με την θλάση του είναι η πιο δύσκολη περίπτωση. Ο Ντε Λα Μπέγια είναι πια στο 100% αλλά θέλει και αυτός τον χρόνο του για να μπει εντελώς σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς προέρχεται από μεγάλη απραξία. Ο Μποτία δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά επειδή παίζει διαρκώς θέλει και αυτός την διαχείρισή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα