Γιόχανσον: «Πιστεύω στον Μοράις, εκνευριζόταν ο Κετσπάγια»

Γιόχανσον: «Πιστεύω στον Μοράις, εκνευριζόταν ο Κετσπάγια»

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον παραδέχθηκε την... χαοτική κατάσταση με τις αλλαγές προπονητών στην ΑΕΚ, αλλά ανέφερε πως πλέον πιστεύει στον Ζοσέ Μοράις ώστε να «ξυπνήσει» η ομάδα. «Εκνευριζόταν ο Κετσπάγια, όπως έκανε και ως παίκτης» δήλωσε ο Σουηδός που αναφέρθηκε φυσικά και στην κλήση του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Γιόχανσον: «Πιστεύω στον Μοράις, εκνευριζόταν ο Κετσπάγια»

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην «Expressen»:

«Δοκιμάστηκαν πάρα πολλοί παίκτες. Θα ήταν καταπληκτικό να πάρω αυτή την ευκαιρία. Είναι ήδη εκπληκτικό που βρίσκομαι εδώ και να το παίξω είναι ακόμα καλύτερο. Υπάρχουν στην ομάδα πολλοί καλοί παίκτες και ο συναγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Υπάρχει μεγάλη μάχη για μια θέση στο κέντρο. Είναι ξεκάθαρο το νιώθεις αυτό.

Μπορώ να σας πω ότι θα παίξουμε αμυντικά με τη Γαλλία, γιατί εκεί είναι και η θέση μου, είναι λογικό πως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο αμυντικά. Και αυτό είναι καλό για μένα».

Για τον Πογκμπά:

«Είναι φανταστικός παίκτης. Είναι δυνατός και με εξαιρετική τεχνική. Είναι μια πρόκληση να τον αντιμετωπίσω, όπως και όλη τη γαλλική ομάδα».

Για τις αλλαγές προπονητών στην ΑΕΚ:

«Ήταν λίγο χαοτικά με τις τόσες αλλαγές προπονητών που έγιναν. Δεν ήταν κάτι ωραίο, αλλά πιστεύω τον προπονητή που έχουμε τώρα».

Για τον Κετσπάγια και το γεγονός ότι σαν παίκτης ήταν… νευρικός:

«Ήταν το ίδιο και σαν προπονητής. Όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε εκνευριζόταν».

Αν μπορούσε να δώσει ένα παράδειγμα:

«Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο γιατί αυτό το φαινόμενο ήταν μόνιμο. Δεν ήταν κάτι απρόσμενο όταν πηγαίναμε στα αποδυτήρια και τα πράγματα δεν είχαν πάει καλά, να υπάρχει κάποιο ξέσπασμα με κάθε τρόπο. Άλλοι προπονητές έχουν πιο χαλαρό στυλ. Σε μένα δεν είχε αναφερθεί προσωπικά, αλλά συνέβη να φωνάζει σε παίκτες με τους οποίους δεν ήταν ικανοποιημένος».

Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε:

«Δεν θα πω ότι ήταν αυτός ο λόγος. Τα αποτέλεσμα δεν ήρθαν όπως θα τα θέλαμε και νομίζω ότι αυτό ήταν το λογικό συμπέρασμα για τον λόγο που έφυγε».

Για το πώς είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ όταν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα:

«Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να πεις ότι περνάει απαρατήρητη. Το βιώνεις μέσα από κουβέντες που έχεις με ανθρώπους και ο καθένας έχει και από μια άποψη».  

Best of internet