Ανανέωσε ο Μπέριος με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανανέωσε ο Μπέριος με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2020 θα παραμείνει ο Θοδωρής Μπέριος ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες. Ο 27χρονος άσος βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. 

Ανανέωσε ο Μπέριος με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο 27χρονος αμυντικός μετακόμισε στα Γιάννενα το καλοκαίρι του 2013 και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας. Έτσι, η διοίκηση κάλεσε τον ποδοσφαιριστή και συμφώνησαν σε όλα για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον ΠΑΣ μέχρι τον Ιούνιο του 2020. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:   

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεόδωρο Μπέριο έως τις 30.06.2020.

Μπέριος: «Να πάμε τον ΠΑΣ ακόμα πιο ψηλά»

Από την πλευρά του ο Μπέριος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για το νέο συμβόλαιο. «Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και τον κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ήταν για μένα εύκολο να πω το ναι. Περνάω πολύ καλά στην  ομάδα και απολαμβάνω τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τη ζωή στην πόλη. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίχτες μου και τον κόσμο των Ιωαννίνων. Εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να δουλεύω σκληρά για να πάμε τον ΠΑΣ ακόμη πιο ψηλά». 

Best of internet