Το γράμμα του Ντι Κάνιο στην Εβραϊκή κοινότητα!

Το γράμμα του Ντι Κάνιο στην Εβραϊκή κοινότητα!

bet365

Λίγο μετά την αποπομπή του από το «Sky Italia», ο Ντι Κάνιο απάντησε στις κατηγορίες ότι ασπάζεται ρατσιστικές ιδέες.

Ντι Κάνιο και ρατσισμός, μία ιστορία που... κρατάει χρόνια. Ο παλαίμαχος επιθετικός έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές ως αντισημιτιστής (έχει βάλει κι έχει... σηκώσει το χεράκι του για αυτό), όμως ο ίδιος αρνείται πως ασπάζεται ρατσιστικές ιδέες.

Τελευταίο «κρούσμα», ήταν η απόλυσή του για ένα τατουάζ, το οποίο συνδέθηκε με τον Μουσολίνι. Σε απάντησή του προς αυτό, ο Ντι Κάνιο έστειλε μία επιστολή στην Εβραϊκή κοινότητα, προσπαθώντας να... μαζέψει την κατάσταση.

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω μια και καλή, Ακόμα με... φωτογραφίζουν ως βίαιο, ρατσιστή και αντισημιτιστή. Όμως ποτέ μου δεν υπήρξα τίποτα από αυτά. Το έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν και θα το κάνω ακόμα μία φορά, δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις ιδέες.

Πιστεύω, χωρίς "αν" και "αλλά" πως οι ρατσιστικές ιδέες που είχαν εμπνευστή τον Μουσολίνι, είναι μία τρομερή ντροπή για την χώρα μας. Μία αποτρόπαια κατάσταση που προκάλεσε ανείπωτη τραγωδία σε χιλιάδες Εβραίους της Ιταλίας. Αυτή είναι η πεποίθησή μου στο θέμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα