Οπαδός τιμωρημένος δια βίου από τη Λιντς, βρέθηκε ξανά στο γήπεδο!

Κώστας Ζάλιαρης
Οπαδός τιμωρημένος δια βίου από τη Λιντς, βρέθηκε ξανά στο γήπεδο!

bet365

Ο 25χρονος Άαρον Κόουλεϊ, που το 2012 τον είχε παρακολουθήσει ολόκληρος ο κόσμος να γρονθοκοπεί τον πορτιέρο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, επέστρεψε στο γήπεδο, αν και είναι τιμωρημένος δια βίου από τη Λιντς!

Όπως φάνηκε από το βίντεο του αγώνα των «παγωνιών» στην έδρα της Νόριτς, αλλά και από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο ίδιος στον λογαριασμό του στα social media, κατάφερε να βρει εισιτήριο για την εξέδρα των φιλοξενούμενων στο «Κάροου Ρόουντ», το περασμένο Σάββατο και να παρακολουθήσει τη νίκη της ομάδας του με σκορ 3-2.

Ο Κόουλεϊ είναι τιμωρημένος δια βίου από τη Λιντς και δεν του επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα, στα ματς της ομάδας, έπειτα από την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και τη γροθιά στον πορτιέρο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Κρις Κέρκλαντ, πίσω στο 2012!

Μάλιστα, το περιστατικό είχε μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση τη στιγμή της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα, με τον θύτη να δηλώνει αργότερα στο δικαστήριο πως ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν θυμόταν καν τις κινήσεις του!

Το Δικαστήριο είχε αποφανθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έξι χρόνια, όμως, πριν από μια εβδομάδα ο 25χρονος οπαδός κατάφερε να άρει την τιμωρία του και να βρεθεί στο γήπεδο, παρά την απαγόρευση παρουσίας που του έχει επιβληθεί και από τη Λιντς!

 

Τελευταία Νέα