Το... κόκκινο πάρτι με Παναθηναϊκό (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Το... κόκκινο πάρτι με Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Η ερυθρόλευκη παρακάμερα κατέγραψε καρέ καρέ τα προγνωστικά πριν το ντέρμπι του Φαλήρου, τους πανηγυρισμούς, ατάκες Μπέντο στα αποδυτήρια αλλά και το... πάρτι και τον χορό μετά το 3-0.

Από τις εκτιμήσεις του κόσμου που έλεγε και ήθελε 3-0 στο α' μέρος μέχρι το ψυχολογικό "ντοπάρισμα" του Μπέντο σε Φορτούνη στα αποδυτήρια και όλο το... μενού του 3-0 στο Φάληρο.

Δείτε πως έζησε ο κόσμος του Ολυμπιακού τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι προβλέψεις πριν την σέντρα της αναμέτρησης, οι πανηγυρισμοί στα γκολ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αλλά και εικόνες από τα αποδυτήρια μετά την λήξη του ματς και το... πάρτι και τον χορό! Όλα αυτά στην παρακάμερα από το κανάλι του πειραϊκού συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα