Ανάσες «με το μυαλό στον ΠΑΟΚ»

Ανάσες «με το μυαλό στον ΠΑΟΚ»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν... σκορπίσει, άλλοι στις εθνικές ομάδες, άλλοι στις πατρίδες του, άλλοι με άδεια, εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τον Ίβιτς να ζητάει τα αυτονόητα. 

Ανάσες «με το μυαλό στον ΠΑΟΚ»

Λίγο πριν η αποστολή του «Δικεφάλου» αναχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη, ο Σέρβος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ζητώντας τους να έχουν το μυαλό στην ομάδα, «γιατί μόνοι μας θα βρούμε λύσεις στα προβλήματα και τον τρόπο για να ξαναφέρουμε την ομάδα στην κατάσταση που ήμασταν πριν από ένα μήνα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ίβιτς, που ψάχνει τρόπους να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, γνωρίζει πολύ καλά πως η συνέχεια μέχρι και τα Χριστούγεννα είναι κρίσιμη με πολλούς δύσκολους αγώνες σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Εκτός από τους διεθνείς, που αναγκαστικά απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπίεσεσβαρ, ο Περέιρα, ο Αθανασιάδης, που έχουν εξασφαλίσει άδεια, με τους δύο τελευταίους να παραμένουν στην Αθήνα. 

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη το απόγευμα.

Best of internet