Γράφουν την ιστορία, όπως αυτοί την ξέρουν…

Γράφουν την ιστορία, όπως αυτοί την ξέρουν…

Γράφουν την ιστορία, όπως αυτοί την ξέρουν…

bet365

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ «Θύρα 4» ετοιμάζεται να εκδώσει το δικό του βιβλίο, με την ιστορία των 40 χρόνων παρουσίας του εξιστορώντας γεγονότα έτσι όπως τα έζησαν και μόνο αυτοί ξέρουν…

Το εγχείρημα έκδοσης βιβλίου με θέμα τα 40 χρόνια ιστορίας της «Θύρας 4», που ιδρύθηκε το 1976, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και αναμένεται να γίνει πραγματικότητα τους επόμενους μήνες.

Αρκετά μέλη του Συνδέσμου, από τα ιδρυτικά στελέχη της θρυλικής «Θύρας 4» μέχρι και τα τωρινά, έχουν ασχοληθεί με την συγγραφή των κειμένων, με λεπτομερέστατη περιγραφή ανά δεκαετίες όλων των στιγμών, που έχουν βιώσει ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ σ’ όλα τα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

«Για την έκδοση του βιβλίου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό και μοναδικός χρηματοδότης της προσπάθειας είναι ο λαός του ΠΑΟΚ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ιστορικού Συνδέσμου, που καλεί τους φίλους της ομάδας στα γραφεία της «Θύρας 4» το βράδυ της Παρασκευής 11/11/2016, μετά τις 9 το βράδυ, σε μία ξεχωριστή βραδιά οικονομικής ενίσχυσης, καθώς όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση βιβλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα