Πανιώνιος για Ουζουνίδη: «Άλλοι προσπαθούν να βγουν από την αφάνεια»

Πανιώνιος για Ουζουνίδη: «Άλλοι προσπαθούν να βγουν από την αφάνεια»

Πανιώνιος για Ουζουνίδη: «Άλλοι προσπαθούν να βγουν από την αφάνεια»

Ο Πανιώνιος απάντησε στα όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε τηλεοπτική εκπομπή για το διάστημα στο οποίο βρισκόταν στον πάγκο των κυανέρυθρων.

Ο έμπειρος προπονητής μεταξύ άλλων πως αυτός και οι συνεργάτες του έβγαλαν από την αφάνεια τον Πανιώνιο και η ομάδα της Νέας Σμύρνης απάντησε άμεσα αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: «Με αφορμή την συνέντευξη του κ. Μαρίνου Ουζουνίδη σε τηλεοπτική εκπομπή, η θέση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι η εξής: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν βρισκόταν και δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στην αφάνεια. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ σύλλογος της χώρας, έχει μάθει να πορεύεται ανεξαρτήτως των προσώπων που κατά καιρούς τον στελεχώνουν. Αντίθετα, πολλοί είναι αυτοί που κατά το παρελθόν, αλλά κατά πως φαίνεται και στο παρόν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, για να βγουν ίσως οι ίδιοι από την αφάνεια αλλά και προκειμένου πάνω σε αυτό να χτίσουν την καριέρα τους και να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους. Αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου και στην αγωνιώδη αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό τους.

Τις εξελίξεις του προηγούμενου καλοκαιριού δεν τις δρομολόγησε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αντιθέτως «άλλοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι.

Υ.Γ. Στην αφάνεια δεν μπορεί να βρεθεί ποτέ ο σύλλογος που από τα σπλάχνα του γέννησε τους μεγαλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές, που στελέχωσαν και στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες. Ο σύλλογος του Πεντζαρόπουλου, του Χάιτα, του Δέδε, των αδελφών Ιντζόγλου, του Θανάση και του Δημήτρη Σαραβάκου, του Μαύρου, του Αναστόπουλου, του Μαυρίκη, του Μωραϊτέλη και τουλάχιστον 50 ακόμα μεγάλων μορφώ»ν.

Best of internet