Στην επαιτεία η μητέρα παίκτη της Σίτι!

Στην επαιτεία η μητέρα παίκτη της Σίτι!

Στην επαιτεία η μητέρα παίκτη της Σίτι!

bet365

Η μητέρα του Νολίτο ξεσπά και τονίζει πως ο παίκτης της Σίτι δεν τη βοηθά οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ζήσει. Τι απαντά ο Ισπανός.

Μια συγκλονιστική ιστορία έρχεται από την Ισπανία και η μητέρα ενός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι αναγκάζεται να ζητιανέψει για να καταφέρει να επιβιώσει. Ναι, η μητέρα του Νολίτο, η Ρόθιο Αγούδο Ντουράν, τον κατηγορεί πως έχει διακόψει τη σχέση μαζί της από το καλοκαίρι του 2015, με συνέπεια η ίδια να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο 30χρονος εξτρέμ που κερδίζει 400000 λίρες το μήνα έχει διέκοψε τις επαφές μαζί της και μάλιστα φέρεται να έχεις ακόμα και υβριστικά μηνύματα.

Rocio Agudo Duran in the back yard of her Squat House in Sanlucar

«Αν θέλεις να ζητιανεύεις έξω από σούπερ μάρκετ, μπορείς να το κάνεις. Αν θέλεις να κλέψεις, κλέψε», «Άντε γαμ@&%#. Έχεις μαύρη ψυχή», ήταν μερικά από τα sms που της έστειλε. Η 46χρονη αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τα ναρκωτικά, την πορνεία αποκάλυψε πως ζει σε ένα... ερείπιο με τα άλλα δυο παιδιά της και δεν μπορεί ούτε να πληρώσει ούτε το ενοίκιο. Ο Νολίτο έχει τονίσει πως «μητέρα» είναι η γιαγιά του, ενώ πρόσφατα έχασε τον πολυαγαπημένο του παππού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα