Εν αναμονή της σύσκεψης κορυφής

Εν αναμονή της σύσκεψης κορυφής

Αυτή την ώρα τα λένε Αλαφούζος και Στραματσόνι μετά το «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού στο Φάληρο. Όλα ανοιχτά, μεγαλύτερες πιθανότητες παραμονής του Ιταλού. Η... προεργασία για τον επόμενο.

Εν αναμονή της σύσκεψης κορυφής

Η ήττα με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το -7 από την κορυφή μετά από μόλις οκτώ αγωνιστικές,  έκανε το κλίμα βαρύ και ασήκωτο για τον Αντρέα Στραματσόνι στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού». Μάλιστα, καρκετοί από εκείνους που βρέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Κορωπί ζήτησαν την άμεση απόλυσή του από τον Γιάννη Αλαφούζο!

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει αποδείξει πως δεν παίρνει εν θερμώ αποφάσεις και υπερασπίστηκε αρκετά τον Ιταλό τεχνικό στην συζήτηση με τον κόσμο. Αυτή την ώρα ο Αλαφούζος έχει συνάντηση με τον Στραματσόνι και-αργότερα- τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, όπου θα τεθεί επί τάπητος η τραγική εικόνα της ομάδας και ο τρόπος αντίδρασης από εδώ και πέρα. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είναι σε συνεχή επικοινωνία με ανθρώπους της ΠΑΕ που εμπιστεύεται απόλυτα και είναι πιθανό να γίνουν σημαντικές αλλαγές και στο εσωτερικό της εταιρίας, ξέχωρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εξάλλου είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα νοοτροπίας που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Ιταλού αν και οι περισσότερες πιθανότητες βρίσκονται στο... ταμπλό της παραμονής του στον πάγκο των «πρασίνων». Ο ίδιος δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί, καθώς όπως έλεγε και χθες «είμαι μαχητής, δεν τα παρατάω ποτέ, θα την αλλάξουμε την κατάσταση». Φυσικά και επειδή ο κόσμος «βράζει», το θέμα είναι πόσο θα τον αντέξει το... σχοινί τον Ιταλό, καθώς είναι δεδομένο πως η Λεωφόρος στο πρώτο ανάποδο αποτέλεσμα θα ζητήσει ξανά το κεφάλι του!

Από την στιγμή, λοιπόν, που το μέλλον του Στραματσόνι είναι αβέβαιο και αν παραμείνει θα κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, στον Παναθηναϊκό ήδη κάνουν προεργασία για τον επόμενο, ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο...

Best of internet