Εν αναμονή της σύσκεψης κορυφής

Εν αναμονή της σύσκεψης κορυφής

Νίκος Αθανασίου
Εν αναμονή της σύσκεψης κορυφής

bet365

Αυτή την ώρα τα λένε Αλαφούζος και Στραματσόνι μετά το «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού στο Φάληρο. Όλα ανοιχτά, μεγαλύτερες πιθανότητες παραμονής του Ιταλού. Η... προεργασία για τον επόμενο.

Η ήττα με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το -7 από την κορυφή μετά από μόλις οκτώ αγωνιστικές, έκανε το κλίμα βαρύ και ασήκωτο για τον Αντρέα Στραματσόνι στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού». Μάλιστα, καρκετοί από εκείνους που βρέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Κορωπί ζήτησαν την άμεση απόλυσή του από τον Γιάννη Αλαφούζο!

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει αποδείξει πως δεν παίρνει εν θερμώ αποφάσεις και υπερασπίστηκε αρκετά τον Ιταλό τεχνικό στην συζήτηση με τον κόσμο. Αυτή την ώρα ο Αλαφούζος έχει συνάντηση με τον Στραματσόνι και-αργότερα- τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, όπου θα τεθεί επί τάπητος η τραγική εικόνα της ομάδας και ο τρόπος αντίδρασης από εδώ και πέρα. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είναι σε συνεχή επικοινωνία με ανθρώπους της ΠΑΕ που εμπιστεύεται απόλυτα και είναι πιθανό να γίνουν σημαντικές αλλαγές και στο εσωτερικό της εταιρίας, ξέχωρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εξάλλου είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα νοοτροπίας που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Ιταλού αν και οι περισσότερες πιθανότητες βρίσκονται στο... ταμπλό της παραμονής του στον πάγκο των «πρασίνων». Ο ίδιος δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί, καθώς όπως έλεγε και χθες «είμαι μαχητής, δεν τα παρατάω ποτέ, θα την αλλάξουμε την κατάσταση». Φυσικά και επειδή ο κόσμος «βράζει», το θέμα είναι πόσο θα τον αντέξει το... σχοινί τον Ιταλό, καθώς είναι δεδομένο πως η Λεωφόρος στο πρώτο ανάποδο αποτέλεσμα θα ζητήσει ξανά το κεφάλι του!

Από την στιγμή, λοιπόν, που το μέλλον του Στραματσόνι είναι αβέβαιο και αν παραμείνει θα κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, στον Παναθηναϊκό ήδη κάνουν προεργασία για τον επόμενο, ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα