Στέλνουν Ολιμπά στον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Στέλνουν Ολιμπά στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο... φευγάτος εδώ και καιρό από τον Πλατανιά, Κέβιν Ολιμπά, εμφανίζεται έως και κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό για τον προσεχή Γενάρη!
Το χανιώτικο ΜΜΕ Αthlitiko αναφέρει πως ο Ολιμπά ρωτήθηκε αυτές τις μέρες από ανθρώπους στα Χανιά εάν αληθεύει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και αρνήθηκε να δώσει απάντηση, κάτι που ίσως "λέει" κάποια πράγματα. Τονίζεται επίσης πως ο Πλατανιάς και Ολιμπά κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για την λύση του συμβολαίου του, το οποίο επρόκειτο να ολοκληρωθεί το προσεχές καλοκαίρι.
Ουσιαστικά δηλαδή είχε γίνει προσπάθεια να λύσει το συμβόλαιό του από πέρσι τα Χριστούγεννα. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες μέρες θα φανερώσουν ενδεχομένως το αν ο Ολιμπά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, που φαίνεται να ψάχνει για τερματοφύλακα ή προορίζεται να πάρει σίγουρα τον Γενάρη. Φυσικά, ο Ολιμπά έχει το αρνητικό ότι παραμένει πολλούς μήνες εκτός δράσης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει δυνατότητες. Από τον Πλατανιά δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό ως προς αυτό το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα