Συζήτηση και για τις εξελίξεις σε ΚΕΔ στην Λίγκα

Φώτης Καρακούσης
Συζήτηση και για τις εξελίξεις σε ΚΕΔ στην Λίγκα

bet365

Νέο θέμα, αυτό της συζήτησης στις εξελίξεις σε ΚΕΔ και ΕΠΟ προστέθηκε στην ημερήσια διάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ένα νέο θέμα προς συζήτηση προστέθηκε αναφορικά με την ημερήσια διάταξη του ΔΣ της Λίγκας που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις 16:00. Αυτό θα έχει να κάνει με τις τελευταίες εξελίξεις σε ΚΕΔ και ΕΠΟ και όπως είναι λογικό αναμένεται να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι στο επικείμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 09/11/2016 στις 16:00, προστίθεται στην ημερήσια διάταξη το κάτωθι θέμα: «Εκτίμηση και αντιμετώπιση της κατάστασης μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΚΕΔ / ΕΠΟ».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ηρακλής – Πλατανιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα