Μπέος: «Κουμάντο κάνει ακόμα ο Ολυμπιακός»

Μπέος: «Κουμάντο κάνει ακόμα ο Ολυμπιακός»

Ο Παυσανίας Παπανικολάου κινεί τα νήματα στην ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, που εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός ακόμα κάνει κουμάντο. 

Μπέος: «Κουμάντο κάνει ακόμα ο Ολυμπιακός»

Τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, σχολίασε ο Αχιλλέας Μπέος, που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» για την αναβολή των εκλογών στην ΕΠΟ, για τον Μαρινάκη που έχει ξεφύγει, τον Παπανικολάου που κινεί τα νήματα και τον Ολυμπιακό που ακόμα κάνει κουμάντο. 

Αναλυτικά: 

«Κέρδισε δίκαια ο Πανιώνιος αν εξαιρέσεις τα δυο δοκάρια. Δε με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ, ενώ πιστεύω σε αυτήν την την ομάδα. Είναι γρήγορη ομάδα, αλλά αν δεν αποκτήσουν διαφορετική νοοτροπία δε θα έχουν τύχη. Δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα. Στην 7η αγωνιστική κανείς δε στέφεται πρωταθλητής. Στην ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι τερτίπια ανθρώπων που γνωρίζουν το αντικείμενο. Έχω κι εγώ μια ευθύνη που τους τα έμαθα παλιά. Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι, ως πρωτοπαράγοντες. Άκουσε 5 απόψεις και τις τήρησε. Τώρα έχει εξελιχθεί, έχει ξεφύγει. Ο Μαρινάκης ασχολείται μόνος του και αφού πληρώνει επενδύει. Στον ΠΑΟΚ μιλάνε πολύ και στον Παναθηναϊκό. 

Τη χρονιά που ήταν μπροστά ο ΠΑΟΚ 7 βαθμούς, θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Δεν ‘πα να σφύριζε όποιος ήθελε. Δε θα πήγαινα εγώ με τη σφεντόνα και ο άλλος με το πολυβόλο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την υπερομάδα φέτος. Στον Ατρόμητο δεν πήρε δυο βαθμούς που δεν τους άξιζε; Ο ΠΑΟΚ πήρε έτσι κανένα ματς; Τα λάθη είναι συνεχώς μονόπλευρα υπέρ μιας ομάδας. Οι χειρισμοί που έκανε η πλευρά Γραμμένου ήταν λάθος . Όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει. Όλοι ήθελαν να πουν εγώ έκανα αυτό, εγώ έκανα εκείνο . Αυτήν τη στιγμή δεν κάνουν τίποτα. Οι 30-35 ενώσεις ας ενεργοποιηθούν. Έχουν ενδιαφερθεί ποια θα είναι η εξέλιξη; Αυτοί δεν είναι ο κινητήριος μοχλός; 

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ηρακλής – Πλατανιάς.

Θυμάστε κάποιον παράγοντα, τον Λυσσαρίδη, φοβερός άνθρωπος. Ας πάει στο Άγιο όρος αν είναι έντιμος. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις Μαρινάκη, Μελισσανίδη, όταν θέλεις να ανατρέψεις μια συμμορία που βρωμάει τόσα χρόνια πας με τον σταυρό στο χέρι; Τι στηρίζει ο κύριος Γραμμένος; Αυτός που κάνει κουμάντο ο Παυσανίας Παπανικολάου, εξακολουθεί να κινεί τα νήματα. Τους παίζουν όπως παίζουν το κομπολόι της χάντρας. Μπήκαν εκπρόσωποι από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και δεν αντέδρασε καθόλου ο Ολυμπιακός, αφού εξακολουθεί να κάνει κουμάντο. Για να γίνει αλλαγή πρέπει να γίνουν εκλογές. Όσο καθυστερεί αυτό, το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός». 

Best of internet