Απόλυτη στήριξη σε Ίβιτς από Γ. Σαββίδη

Απόλυτη στήριξη σε Ίβιτς από Γ. Σαββίδη

Απόλυτη στήριξη σε Ίβιτς από Γ. Σαββίδη

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης, για ακόμη μια φορά και κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, εξέφρασε την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Βλάνταν Ίβιτς.

Οι κολλητές ήττες, δύο σε πρωτάθλημα (Ολυμπιακός, Πανιώνιος) και δύο σε Ευρώπη (Καραμπάχ μέσα – έξω) έχουν διαμορφώσει ένα κλίμα πίεσης στα πέριξ της Μικράς Ασίας. Στο στόχαστρο, όπως συμβαίνει σ’ όλες αυτές τις περιπτώσεις, είναι για ορισμένους ο προπονητής.

Όμως, ξεκάθαρα, σήμερα ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος, εξέφρασε και δημόσια την εμπιστοσύνη του ιδίου (που για πολλούς μεταφράζεται και ως θέση διοίκησης-ομάδας) προς το πρόσωπο του 39χρονου Σέρβου προπονητή.

Σε διάλογο που είχε με οπαδό της ομάδας, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Σαββίδης, που ας μην ξεχνάμε εδώ και τρεις εβδομάδες και επίσημα έχει θέση και ρόλο στο Δ.Σ. της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, έδειξε να γνωρίζει ότι, «το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ο Βλάνταν Ίβιτς» ξεκαθαρίζοντας πως «ο Ίβιτς θα μείνει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

«Θα το διορθώσουμε το χειμώνα»

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ εξέφρασε την ανησυχία του για τα όσα ακούγονται, μετά και την ήττα από τον Πανιώνιο, αναφορικά με το μέλλον του Σέρβου προπονητή, τονίζοντας ότι δεν ξέρει ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας. «Εγώ ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα και δεν είναι ο Ίβιτς. Θα το διορθώσουμε το χειμώνα», πρόσθεσε ο Γιώργος Σαββίδης, υπονοώντας την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή και ορισμένες αλλαγές.

«Το μόνο που δε θέλω είναι οι οπαδοί να επιτίθενται στην ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα διορθώσουμε το χειμώνα», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα