Το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Βγενόπουλο (pics)

Το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Βγενόπουλο (pics)

Gazzetta team
Το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Βγενόπουλο (pics)

bet365

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ζήτησε η οικογένειά του, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Ανδρέα Βγενόπουλου...

Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Βγενόπουλο είπαν συγγενείς και φίλοι σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είχε ζητήσει η οικογένειά του.

Η κηδεία του 63χρονου που έχασε την ζωή του από ανακοπή καρδιάς το Σάββατο, έγινε στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας...

Ανακοίνωση για το θάνατο του εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Aνδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος υπήρξε διακεκριμένος αθλητής της ξιφασκίας επί σειρά ετών. Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης στο ξίφος ασκήσεως και στο ξίφος μονομαχίας τη δεκαετία του 1970 ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συμπαρίσταται στο πένθος της οικογένειας και των οικείων του και αποφασίστηκε να κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες οι σημαίες στα γραφεία της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στις εγκαταστάσεις στην Αρχαία Ολυμπία.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα