Στο «Γ.Καραϊσκάκης» δεν... εμπνέει η άσπρη βούλα

Gazzetta team
Στο «Γ.Καραϊσκάκης» δεν... εμπνέει η άσπρη βούλα

bet365

Για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο, σημειώνεται αστοχία σε εκτέλεση πέναλτι είτε από πράσινο, είτε από ερυθρόλευκο ποδοσφαιριστή.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα έγινε ο τελευταίος που δεν βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα, το βράδυ της Κυριακής, στο πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την 6η Νοεμβρίου του 2016.

Πριν από εκείνον, ήταν ο Κώστας Μήτρογλου που δεν είχε καταφέρει να νικήσει τον Στιλ, τον Οκτώβρη του 2014, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-0, ενώ και ο Τσόρι Ντομίνγκες είχε αποτύχει να μειώσει για τον Ολυμπιακό, τον Μάρτη του 2014, όταν ο Παναθηναϊκός είχε περάσει από το φαληρικό γήπεδο με το τελικό 3-0, τη σεζόν που είχαν ολοκληρώσει με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα